Tayvan'da 5,7 büyüklüğünde deprem
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Giriş:
26.01.2025
09:39
Tayvan'da ülkenin güneybatısındaki Tainan ilinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkezi Meteoroloji Bürosu'ndan (CWA) yapılan açıklamaya göre deprem yerin 7,7 kilometre derinliğinde kaydedildi.
Tayvan'da ülkenin güneybatısındaki Tainan ilinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Merkezi Meteoroloji Bürosundan (CWA) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü, Tainan il merkezinin 43,9 kilometre kuzeydoğusundaki Dongshan ilçesi olan deprem, yerin 7,7 kilometre derinliğinde kaydedildi.
5,7 büyüklüğündeki depremin ardından merkez üssüne yakın bir noktada 4,8 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Depremlerde can kaybı veya maddi hasar bildirilmedi.
Tayvan'da, 21 Ocak'ta, Chiayi ilinde meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 26 kişi yaralanmıştı.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN