Katil İsrail'in barbar polisleri! Kadınları darp ettiler
Son dakika haberine göre; İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde gösteri düzenleyen Filistinlilere saldırarak, çok sayıda kadını darbetti. Katil devletin barbar polisleri kadınların başörtülerine saldırdı.
Çok sayıda aktivistin de aralarında bulunduğu Filistinliler, Nekbe'nin (Büyük Felaket) 73'üncü yılı nedeniyle Şeyh Cerrah Mahallesi'nde gösteri düzenledi.

Filistinliler, bazı evlerin duvarına, "Direnen Şeyh Cerrah Mahallesi'ne hoş geldiniz" ifadesini ve mahalle sakinlerinin isimlerini yazdı. Aktivistler, Filistin bayrağıyla birlikte Filistin bayrağının renklerini taşıyan balonları mahalleye astı.

İsrail polisi, Filistin bayrağının asılması üzerine göstericilere ses bombası attı, atlı birlikleri devreye soktu ve toplumsal olaylara müdahale aracından tazyikli su sıktı.
Gösteriye sert şekilde müdahale eden İsrail polisi, çok sayıda kadını da darbetti.



