Dünya tarihinde bir ilk gerçekleşti: Davetli öğrenciler tadına baktı! 2050 yılında dünyaya yayılacak
Singapur'da laboratuvar üretimi "tavuk eti" bugün restoranlarda servis edilmeye başlandı. Üretilen eti ilk kez yaşları 14 ila 18 arasında değişen öğrenciler tattı. İlk satış koronavirüs nedeniyle basına kapalı olarak yapıldı. Eat Just şirketine göre 2050 yılında dünyada laboratuvar üretimi etler önemli rol oynayacak.
- Dünya
- Giriş Tarihi: 18:29 | 19.12.2020
- Güncelleme Tarihi: 19:01 | 19.12.2020
Singapur'da laboratuvar üretimi "tavuk eti" satışa sunuldu. Eat Just şirketinin "1880" isimli restorana sattığı laboratuvar üretimi "tavuk eti", bugün restoranın müşterilerine servis edildi.