Ronaldo, Fas'ı da boş geçmedi! 62 yıllık rekoru tarihe gömdü

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Portekiz'in yıldızı Ronaldo değerine değer katmaya devam ediyor. Ronaldo, Fas'a karşı attığı golle Macar efsanesi Puskas'a ait 62 yıllık rekoru tarihe gömdü.

Giriş Tarihi: 20.06.2018 15:11 Güncelleme Tarihi: 21.06.2018 22:35
Ronaldo, Fas'ı da boş geçmedi! 62 yıllık rekoru tarihe gömdü

2018 Dünya Kupası'nda boy gösteren Portekizli Cristiano Ronaldo attığı gollerle ülkesini taşımaya devam ediyor.

İspanya ile oynanan ilk maçta attığı 3 golle takımının bir puan almasında büyük pay sahibi olan Ronaldo, Fas ile oynanan ikinci maçın hemen başında da fileleri havalandırmayı başardı.

Rusya'dan Cheryshev ile birlikte 3 golü bulunan Ronaldo, bu maçın 4. dakikasında attığı golle gol sayısını 4'e çıkararak gol kralı listesinin de zirvesine oturmayı başardı.

62 YILLIK REKORU TARİHE GÖMDÜ

Ronaldo, Fas maçında attığı golle 62 yıllık rekoru kırdı. Macar efsanesi Puskas'a ait 62 yıllık rekoru tarihe gömerek Avrupa'da milli formayla en çok gol atan oyuncu oldu.

Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanan Portekizli yıldız, Rusya'da gösterdiği performansla birlikte değerine değer katmaya devam ediyor.

Yıldız oyuncunun gelecek sezon için Real Madrid'den ayrılacağı ve eski takımı İngiliz devi Manchester United'a döneceği iddia ediliyor.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AHABER veya ahaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.