Galatasaray Raphael Holzhauser için nabız yokluyor!

Galatasaray Raphael Holzhauser için nabız yokluyor!

Newcastle United'da forma giyen Tiote için girişimlerini sürdüren Galatasaray, bu isme alternatif olarak Austria Wien takımında forma giyen 23 yaşındaki Raphael Holzhauser için nabız yoklamaya başladı.

Kadrosunu iki orta saha oyuncusuyla birden takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, rotayı şimdi de Avusturya'ya çevirdi.

Austria Wien takımında forma giyen 23 yaşındaki Raphael Holzhauser'i gözüne kestiren GalatasarayYönetimi, bu transfer için nabız yoklamaya başladı.

Piyasa değeri 2 milyon Euro civarında olan 1.93'lük futbolcuyu scout ekibinin önerdiği ve Riekerink'in de bu isme onay verdiği belirlendi.

Uzun boyuna rağmen tekniğiyle dikkat çeken ve sol ayağını kullanan Holzhauser'in menaceriyle temasa geçildiği ve cuma gününe kadar işin bitirilmesi amacıyla görüşmelerin sıklaştırıldığı öğrenildi.

Fanatik

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin