Beşiktaş'ın yıldızlarına servet!
West Ham’ın hocası Slaven Bilic, gözünü kararttı. Başkan Fikret Orman ile telefonda görüşen Hırvat teknik adam, Gökhan Töre için 13 milyon Euro, Atiba için ise 5 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını iletti
Siyah-Beyazlılar'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in, Gökhan Töre v Atiba Hutchinson ısrarı bitmek bilmiyor... İki eski öğrencisini West Ham'a aldırmak için gözünü iyice karartan Hırvat teknik adam, başkan Fikret Orman ile konuşarak resmi teklifini yaptı. Özellikle Gökhan Töre'yi geçen sezondan beri transfer etmek isteyen Bilic, Orman ile yaptığı telefon görüşmesinde yıldız oyuncunun bonservisine 13.5 milyon Euro verebileceklerini söyledi.
GÖKHAN İÇİN 17.5 MİLYON EURO İSTEDİ
Başkan Orman ise Gökhan gibi bir oyuncuyu değerinin altında satmayacaklarını ve 17.5 milyon Euro istediklerini belirtti. Bu parayı yüksek bulan Bilic kapıyı kapatmazken, West Ham yetkilileri ile görüşüp yeni bir teklif sunabileceklerini kaydetti. İngilizler'in Siyah-Beyazlılar'dan indirim isteyip orta yolu bulmak isteyecekleri ve 15 milyon Euro'luk yeni bir teklif sunacakları öğrenildi.
SON KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN
Gökhan Töre konusundaki gelişmeler bu şekildeyken Bilic'in, Orman ile yaptığı telefon konuşmasında Atiba konusunu da açtığı öğrenildi. Hırvat teknik adam, Gökhan ile birlikte Kanadalı oyuncuyu da istediğini ve paket bir teklif sunabileceklerini iletti. Bilic, Atiba için 5 milyon Euro'ya çıkabileceklerini belirtirken Fikret Orman konuyu Şenol Güneş ile konuşacaklarını ve buna göre karar vereceklerini söyledi.
Habertürk