Şenol Güneş tatmin olmadı

Beşiktaş'ın Skenderbeu galibiyeti de Şenol Güneş'i tatmin etmedi

Şenol hocanın talebeleri, Süper Lig'in en golcü takımı, ayrıca bu hafta Avrupa'da üç puan alan tek Türk ekibi. Ancak bunlar onu kesmiyor ve daha fazlasını istiyor

Beşiktaş, Süper Lig'de attığı 12 gol ve aldığı farklı galibiyetlerle "Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri de benim" mesajını verdi. Ancak teknik direktör Şenol Güneş 2-0 kazanılan Başakşehir maçı sonrasında bile ortaya konulan performanstan memnun kalmadı.
Tecrübeli hoca, özellikle savunmada ve ön libero mevkiinde sıkıntı yaşadıklarını belirterek kafasındaki "Mükemmel Beşiktaş" için zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.

'EKSİKLERİMİZİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ'

G.Saray'ın Devler Ligi'ne Atletico, F.Bahçe'nin de Avrupa Ligi gruplarına Molde yenilgileriyle başladığı Avrupa haftasında Beşiktaş'ın Skenderbeu'yu deplasmanda 1-0 yenmesi de Güneş'i fazla tatmin etmedi. Özellikle kaçan fırsatlara vurgu yapan Şenol Hoca "Kazandık diye eksiklerimizi görmezden gelemeyiz" diyerek mükemmeliyetçi yanını bir kez daha ortaya koydu.

Kariyerinde 670 maç bulunan Şenol Güneş, bu karşılaşmalarda 1.76'lık puan ortalaması yakaladı.
Güneş, Türkiye'nin 500 maçın üstünde teknik adamlık yapmış 6 isim içerisinde Fatih Terim (1.90) sonrası ortalaması en yüksek isim.
SABAH

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin