Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takımı Dünya Kupası'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bir dönem oynadığı İETT Futbol Takımı İngiltere yolcusu... Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve spor tutkunu çalışanların katıldığı Kurumsal Futbol Kupası (Corporate Cup Football) organizasyonunun Türkiye ayağı yapıldı. Turnuvada İETT Futbol Takımı şampiyon oldu.

Türkiye'nin en büyük kurumlar arası spor festivali olması yönüyle de öne çıkan ve ülke çapında kurumsal şirketlerin katıldığı turnuva sonunda İETT Futbol Takımı şampiyonluğa ulaştı.

İETT bu başarısıyla, 29-31 Mayıs 2015 tarihlerinde İngiltere'deki Kurumsal Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. İngiltere'deki şampiyona bu yıl West Ham United'a ait 35 bin kişilik Upton Park Stadı'nda gerçekleştirilecek. Turnuva geçen yıl Liverpool'un maçlarını oynadığı Anfield Road'da düzenlenmiş, İETT dünya şampiyonu olmuştu.

Tepe İnşaat ikinci

İstanbul'daki turnuvada ikinciliği Tepe İnşaat Takımı, üçüncülüğü ise yurtdışından bu organizasyona katılarak turnuvaya renk katan ICD (İslam Kalkınma Bankası) elde etti. Bu takımlar 22-23-24 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da 13.'sü düzenlenecek olan Kurumsal Oyunlar'ın (Corporate Games) futbol branşında yine ülkemizi temsil edecek.
Her yıl dünya çapında kurumsal şirketlerin katıldığı bu kupa büyük çekişmelere sahne oluyor. Bankacılıktan ilaca, gıdadan tarıma, otomotivden turizme, eğitimden bilişime kadar bir çok sektörden şirket takımı İngiltere'deki organizasyona katılmak için ülkelerinde kıyasıya bir rekabet içine giriyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin