Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cam filmi yasağıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cam filmi yasağıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobillerdeki cam filmi yasağıyla ilgili "Yanlış yaptılar, gerekli düzenlemenin yapılması için talimat verdim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri ile toplantısının detayları belli oldu. Erdoğan, TEOG sonrası yeni sistem ve cam filmi konusunda talimatlarda bulundu.

Cam filmi konusunda yasağın yanlış olduğunu ve mağduriyet yaratılmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri ve Maliye Bakanlığı'na bu konuda talimat verdi.

ÖNEMLİ 'DERSHANE' MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci talimatı ise eğitim sistemi ile ilgili oldu. TEOG'un kaldırılması ile yeni getirilen sistemle ilgili olarak Erdoğan, tüm kesimlere bu sistemin iyi anlatılmasını istedi, "Eğitim sistemi iyi anlatılsın" dedi. Erdoğan, dershanelerin ve etüt merkezlerinin de canlandırılmasın izin verilmeyeceğini söyledi. Erdoğan'ın evinde özel ders alanlar konusunda ise yapılacak bir şeyin olmadığını söylediği belirtildi.

FETÖ MESAJI: ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ

Milletvekillerinin FETÖ mağduriyetleri konusunda çok eleştirildiklerine yönelik ifadelerine Erdoğan, "Acırsak acınacak hale geliriz" yanıtını verdi.

"İSTİFA EDENLERİ DIŞLAYACAK HAREKETLERDEN KAÇINILSIN"

AK Parti'deki istifalarla ilgili olarak milletvekillerine uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstifa edenleri dışlayacak hareketlerden kaçınılsın" dedi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin