Terör örgütü DEAŞ'a ait 12 hedef vuruldu

Terör örgütü DEAŞ'a ait 12 hedef vuruldu

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü DEAŞ'a ait 12 hedef, düzenlenen hava harekatıyla imha edildi.

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'nda 26 Kasım 2016 günü saat 07.00'a kadar meydana gelen gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

TSK'dan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatında, TSK unsurlarınca desteklenen Özgür Suriye Ordusu tarafından Anifah meskun mahallinin kontrol altına alındığı belirtilerek, "Çatışmalar esnasında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Çatışmada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadesi kullanıldı.

12 DEAŞ HEDEFİ İMHA EDİLDİ

Açıklamada, Türk Hava Kuvvetleri tarafından belirlenen 12 DEAŞ hedefinin yapılan hava harekatı ile imha edildiği bildirildi.

Suriye sınır hattında İHA'lar ile kesintisiz keşif ve gözetleme faaliyetinin icra edilmeye devam edildiği vurgulanarak AFAD ve Kızılay'a ait unsurlar ile Özgür Suriye Ordusu personeli ve sivillere yönelik lojistik faaliyetlerin kesintisiz olarak sürdürüldüğü belirtildi.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin