Kılıçdaroğlu'nun kredisi tükendi

ORC (Objective Research Center) araştırma şirketinin 16-19 Şubat 2015 tarihleri arasında 2011 genel seçimlerde CHP'ye oy verdiği belirtilen bin 680 kişi ile yüz yüze yaptığı araştırma, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçmeni nezdindeki kredisinin eridiğini gözler önüne serdi.

Anket sonuçlarına göre CHP'li seçmenlerin yüzde 74.3'ü Kılıçdaroğlu'nu başarısız buluyor. Yüzde 77'si genel başkan değişikliğine ihtiyaç olduğunu belirtiyor. Aynı şirketin 2013'te yaptığı araştırmada Kılıçdaroğlu'nu başarılı bulan CHP'lilerin oranı yüzde 78'di.

GÜLEN ÖRGÜTÜYLE İŞBİRLİĞİ
Kılıçdaroğlu'nun kredisindeki erime paralel yapıyla işbirliği ile ilişkilendiriliyor. CHP'li seçmen Kılıçdaroğlu'nu başarısız bulmasını, "Partinin kimliğinden uzaklaşma. Gülen örgütüne yakınlaşma ve sağa açılım. Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerdeki yanlış aday tercihleri. Partiden ihraç edilen ve ayrılan milletvekilleri" gibi gerekçelerle açıklıyor.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin