Zehir tacirlerine geçit yok! 14 adrese eş zamanlı baskın: 13 tutuklama

Giriş Tarihi:
ahaber.com.tr Haber Merkezi | İHA
Zehir tacirlerine geçit yok! 14 adrese eş zamanlı baskın: 13 tutuklama

Çankırı’da jandarma ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonda uyuşturucu ticaretine ağır darbe vuruldu. 14 adrese yapılan baskınlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, gözaltına alınan 13 şüpheli tutuklandı. Uyuşturucu kullandığı belirlenen 33 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çerkeş ve Kurşunlu ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

14 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, çeşitli miktarda sentetik kannabinoid, esrar ve metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 20 adet çeşitli ebatlarda fişek, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet bıçak ve 1 adet kılıç ele geçirildi.

Operasyonda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheli tutuklandı. Uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 33 şahıs hakkında da adli işlem başlatıldı.

Mobil uygulamalarımızı indirin