Günün her saati 7'den 70'e herkes tarafından tüketiliyor! Damak tadına düşkün olanların favorisi: Perde ciğeri
Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar sabah kahvaltısında dahi perde ciğerini tercih ediyor. İşte bu zamana pek duyulmayan 'perde ciğeri' ile ilgili bilmedikleriniz...
- Yaşam
- Giriş Tarihi: 00:00 | 19.01.2019
- Güncelleme Tarihi: 14:57 | 19.01.2019
Kentin en önemli yemeklerinden ciğer kebabı, hem yöre insanı hem de kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerce sabah, öğle ve akşam, günün her saati 7'den 70'e herkes tarafından tüketiliyor.
Gün aydınlanmadan yakılan mangallarda pişen ciğer kebaplarının kokusunu, günün her saati, başta Sur ilçesi olmak üzere kebapçıların bulunduğu her sokak başından duymak mümkün.