Güllaç nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? İşte güllaçın püf noktaları
Güllaç, Ramazan ayının bereketi ve müjdeleyicisidir. Hem hafif hem de kolay yapımıyla güllacın, iftar sonrası sizi rahatlatacağına şüphe yoktur. Bu tadı sevenlerin belki de 11 ay boyunca iple çektiği dönemlere girmekteyiz. Peki güllaç nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir gibi soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.
- Yaşam
- Giriş Tarihi: 00:00 | 16.05.2018
- Güncelleme Tarihi: 15:58 | 16.05.2018
MALZEMELER
12 adet güllaç yaprağı
6 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1/2 çay bardağı gül suyu
1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
2 yemek kaşığı toz Antep fıstığı (üzeri için)