Güllaç nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? İşte güllaçın püf noktaları

Güllaç, Ramazan ayının bereketi ve müjdeleyicisidir. Hem hafif hem de kolay yapımıyla güllacın, iftar sonrası sizi rahatlatacağına şüphe yoktur. Bu tadı sevenlerin belki de 11 ay boyunca iple çektiği dönemlere girmekteyiz. Peki güllaç nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir gibi soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.

MALZEMELER

12 adet güllaç yaprağı
6 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1/2 çay bardağı gül suyu
1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
2 yemek kaşığı toz Antep fıstığı (üzeri için)

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.