Çinekop tava nasıl pişirilir?

Çinekop bu mevsimin yenebilen en güzel balıklarından biridir. Çinekopun en güzel haline malumunuz çinekop tavadır. Peki, çinekop tava nasıl yapılır? İşte tarifimiz…

Kasım ayında ve sonbaharda yenebilecek en güzel en lezzetli balıklardan biri de çinekoptur. Çeşitli pişirme yöntemleri olsa da tercih edilenlerin başını çinekop tava almaktadır.

PEKİ ÇİNEKOP TAVA NASIL PİŞİRİR?

Çinekop tava için malzemeler;

* 1 kilo çinekop
*Mısır unu
*Tuz
*Sıvı yağ

Çinekop tavanın yapılışı;

Öncelikle aldığınız çinekopları güzelce ayıklayıp yıkayın. Daha sonra geniş bir tavanın (tercihen teflon) içine sıvı yağınızı koyun ve kızmaya bırakın. Tuz ve galeta ununu bir geniş kabın içinde karıştırın. Balıklarınızı una iyice bulayıp kızgın yağın üzerine koyun. Pişirme esnasında ocağın altı kısık olabilir.
Afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.