Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Başakşehir FB maçı bilet fiyatları ne kadar?

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçı için geri sayım sürüyor. Süper Lig'e fırtına gibi giren Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'in konuğu olacak. Yeni Malatya deplasmanında dağılan Başakşehir, Fenerbahçe maçını kazanarak ligdeki ilk puanlarını elde etmek istiyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan iki ekibin karşılaşması binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Başakşehir - FB maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir - Fenerbahçe maçı ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2.haftasında Medipol Başakşehir'in konuğu oluyor. Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından Okan Buruk ile anlaşan Medipol Başakşehir Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptı. Yeni Malatyaspor deplasmanında dağılan Başakşehir, sahadan 3-0 gibi net bir skorla mağlup ayrıldı. Fenerbahçe ise 123 hafta sonra ligde liderlik koltuğuna oturdu. Lige fırtına gibi giren Sarı Lacivertliler evinde Gazişehir Gaziantep'i gole boğarak 5-0 mağlup etti. Taraftarı ile bütünleşen Fenerbahçe ligin henüz başında şampiyonluk havasına girerken Başakşehir'i de mağlup ederek kayıpsız yürümek istiyor. Başakşehir ise ilk haftaki puan kaybını telafi etmenin peşinde. Taktik savaşı halinde geçmesi beklenen maç taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor. Peki, Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Başakşehir - FB maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir - Fenerbahçe maçına dair notlar...

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir - Fenerbahçe maçı 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Kritik karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını ise; Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. VAR uygulamasının başında da deneyimli hakem Cüneyt Çakır bulunacak. Başakşehir - Fenerbahçe maçı beIN Sports HD1 kanalından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ahaber.com.tr'de olacak.

BİLET FİYATLARI

DOĞU ÜST - 100,00 ₺
BATI ALT - ÜST - 85,00 ₺
KUZEY ALT - 60,00 ₺
Misafir - 75,00 ₺

MOSES ÜZÜNTÜSÜ

Gazişehir Gaziantep maçında sakatlanan Victor Moses, 5 hafta sahalardan uzak kalacak. Yapılan tetkiklerden sonra Moses'in ön üst adelesinde kısmı yırtık tespit edildiği öğrenildi. Moses, Fenerbahçe'nin 5-0 kazandığı karşılaşmada takımı adına ilk golü kaydeden oyuncu olmuştu.

FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Süper Lig'in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yenen Fenerbahçe'de gözler Medipol Başakşehir maçına çevrildi.

Sarı-lacivertli takım, ligin 2. haftasında 24 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Gazişehir Gaziantep maçına ilk 11'de başlayan futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi.

Diğer oyuncuların koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptığı belirtildi.

Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

EMRE'DEN TAKIMA UYARI: ZOR HAFTALAR BİZİ BEKLİYOR

Süper Lig'de Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yenerek ilk haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Takımın oturması için 3-4 haftaya ihtiyaç duyduklarını belirten Belözoğlu, "Ligin daha çok başındayız. Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Zorlu haftalar bizi bekliyor. Bu şekilde başlamak, taraftarımızı rahat bir şekilde evlerine göndermek biz futbolcuları, takımımızı, hocalarımızı çok mutlu etti. İnşallah bunun devamını getiririz." dedi.

Oyunun iki yönünü de doğru oynamaları gerektiğini vurgulayan Emre, "Topun bizde kaldığı dönemde de savunma güvenliğinin çok önemli olması gereken bir süredir. Futbol sadece top ayağınızdayken oynanmaz. Bu oyunu oynamaya devam edeceğiz. Şampiyonlukların geldiği senelerde hep böyle oynandı. İnşallah bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz ama bu kolay bir oyun değil. Süreklilik isteyen, hem fiziki kalite hem de mental anlamda yüksek motivasyon isteyen bir oyun. Sezon sonuna kadar bunu devam ettirebilecek bir kapasitemiz var. Kaliteyi arttırdığımız sürece taraftarımızın beklediği görüntüyü ve oyunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bireysel performansını da değerlendiren Emre, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim için çubukluyla her sahaya çıktığım maç çok ayrı olmuştu. Dört senelik bir aradan sonra da ilk resmi maçımdı. Benim için de çok güzeldi. Kelimelerle ifade edemeyeceğim duygulardı. Taraftarımızın teveccühü, sokakta beni gördüğü zaman Fenerbahçelilerin göstermiş olduğu teveccüh beni çok mutlu ediyor. Onların bana karşı olan bu sevgilerini gördükten sonra onların benden istediğini bilen bir oyuncu olarak sahada elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Fizik olarak da tam hazır değilim. Biraz daha maç oynamaya ihtiyacımız var. Hem takım hem ben daha iyi bir hale geleceğiz."

Fenerbahçe'in olduğu her yerde tek hedefin şampiyonluk olduğunu anlatan Emre, "Fenerbahçe'nin olduğu her yerde tek hedef şampiyonluktur. Yeter ki bize o desteğini esirgemeyen, bu kulübün ayakta durmasının en büyük vesilesi olan büyük taraftarımız her zaman yanımızda olsun. Onlar bizim yanımızda olsun, ondan sonrası kolay olur diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Gazişehir Gaziantep karşısında bir gol atan Vedat Muric'e değinen Emre, "Çok özverili bir oyuncu. Ligimizi çok iyi tanıyor. Karakter olarak da gerçekten tam Fenerbahçelilerin seveceği, Fenerbahçe'nin kaybettiği zaman üzüldüğünü net bir şekilde hissettirecek, kazandığında da bir taraftar gibi çocuklar gibi sevinecek bir profil. Onun gibi bir futbolcuya ihtiyacımız vardı." diye konuştu.

"ALPER'İN DAVRANIŞI ÇOK DEĞERLİ"

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmeyle ücretinde yüzde 40 indirime giden Alper Potuk'un örnek bir davranış gösterdiğini dile getirdi.

Alper'in davranışının çok önemli olduğunu belirten Emre, "Profesyonel futbolcular olarak bizler ekmeğimizi bu meslekten kazanıyoruz. Belki taraftarlarımız bizim gibi bu işe bakamazlar ama her sabah işine gider, aşının ekmeğinin peşinden giden herkes bilir ki ekmek parası için verilen mücadele çok değerlidir. O, kendi isteğiyle kendi maaşından feragat ettiğini yönetimimize bildirdi. Sayın Başkanımız da önemli ve değerli bir açıklama yaptı. Alper'in davranışını çok önemli ve değerli buluyorum. Taraftarımızın her futbolcuya, çubuklu giyen her futbolcuya desteği vermesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle onların beklentilerinin altında kalan oyuncuları da hep beraber içimize almamız gerekiyor. Çünkü bu sene çok zorlu olacak." ifadelerini kullandı.

ZANKA'DAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Danimarkalı stoperi Mathias Jorgensen (Zanka), çok iyi başladıklarını sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Zanka, FB TV'ye yaptığı açıklamada, ilk kez Gazişehir Gaziantep maçıyla Fenerbahçe formasını giydiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Takıma biraz geç katıldım. Önümüzde yaklaşan bir maç vardı. Hocamız da o maça yetişmem için çok istekliydi. Bir takıma yeni katıldığınız zaman o takıma alışmanız tabii ki biraz zaman alır, birlikte biraz antrenman yapmanız gerekir. Ben de yeni gelmiştim. Saha içinde zaman zaman top bizdeyken anlaşmazlıklar oldu ama zamanla daha iyiye gidecektir. Şimdi kendimi çok daha iyi, daha rahat hissediyorum. Fenerbahçe'de olmanın keyfini çıkarıyorum. Taraftarlarımızla yaşadığım o tecrübe gerçekten çok özeldi, bu tecrübenin keyfini çıkarıyorum. 5-0 benim için iyi bir başlangıçtı, daha iyi olamazdı."

Lige iyi başlamanın önemine vurgu yapan Zanka, sarı-lacivertli taraftarları överek, "Statta ısınma esnasında topla oynarken adımı duyduğumda ne yapmam gerektiğini bilmiyordum, arkadaşlarım bana söyledi. Çok hoşuma gitti. Yeni bir oyuncu olmama rağmen beni tribünlere çağırdılar. Çok anlamlıydı. Gurur duydum. Taraftarlarımızın hem benden hem de takımımızdan gurur duymasını sağlamak için çok savaşacağım. Yarışmacı bir takım olmamız ve onların gurur duyması için gerçekten çok çalışacağım. 29. şampiyonluğu Kadıköy'e getirmek için çok savaşacağız." ifadelerini kullandı.

Danimarkalı stoper, Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir'le oynayacakları maça da değinerek, şöyle konuştu:

"Başakşehir'in iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Bu yüzden daha da fazla çalışmamız gerekiyor. Geçen haftadan daha iyi olmamız gerekiyor. Hem toplu hem topsuz oyunda defans oyuncuları olarak bizim görevimiz takımı bir arada tutmak. Sert ve gol yemesi zor bir takım olmalıyız. Bunu yaparken de aynı zamanda hücumdaki arkadaşlarımızın iyi pozisyon üretebilmelerini sağlamalıyız. Bizim amacımız her zaman daha iyi olmak."

Zanka, 29 yaşında çok fazla tecrübeye sahip olduğunu da dile getirerek, "İngiltere Premier Lig, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası tecrübem var. Şu anda stoperde partnerim Jailson, kendisi daha önce orta saha bölgesinde oynamış, o bölgeye alışık bir oyuncu. Dolayısıyla ben hem kaptanla hem takımının geri kalanıyla sürekli iletişim halinde olup takımın sürekli kompakt bir halde kalmasını sağlamaya çalışıyorum. Hocamın benden istediği sorumluluk bu. Ben de bu sorumluluğu almaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Türkçemi biraz daha ilerletmek istiyorum ki böylece tercümanım yanımda olmadan da arkadaşlarıma Türkçe direktifler vererek onları yönlendirebileyim." değerlendirmesinde bulundu.

12 SEZON SONRA FARKLI BAŞLANGIÇ

Fenerbahçe, Süper Lig'e 12 sezon sonra en farklı galibiyetini alarak başladı.

Teknik direktör Arthur Zico yönetiminde 2006-2007 sezonuna 6-0'lık Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, 12 sezon sonra ilk kez 5 gol ve farkla sezon başlangıcı yaptı.

EN FARKLI 3 BAŞLANGIÇ

Fenerbahçe, lig tarihinde sezona en farklı 3. galibiyetiyle başladı.

Sarı-lacivertliler 6-0'lık Kayseri Erciyesspor galibiyetinin yanı sıra 1988-1989 sezonunda Rizespor'u deplasmanda 5-0 yenerek lige giriş yapmıştı.

Gazişehir Gaziantep karşısındaki 5-0'lık skor sarı-lacivertlilerin en farklı 3. başlangıcı olarak tarihe geçti.

ERSUN YANAL İLE EN FARKLI GALİBİYET

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetiminde resmi maçlardaki en farklı galibiyetini aldı.

Fenerbahçe'yi 2013-2014'te şampiyonluğa taşıyan, geçen sezonun 16. haftasında tekrar göreve gelen Ersun Yanal, sarı-lacivertli takımla Gazişehir Gaziantep maçına kadar 63 resmi karşılaşmaya çıktı.

Ersun Yanal, takımının 5-0'lık zaferiyle de sarı-lacivertlilerle en farklı galibiyet sevincini 64. maçında yaşadı.

"FENERBAHÇE LİGE ÇOK İYİ BAŞLADI"

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe karşısında zorlu bir maça çıkacaklarını ve tek hedeflerinin maçı kazanmak olduğunu ifade eden Okan Buruk, "Her takımın, her maçın hikayesi farklı. Burada yeni bir maç var. İç sahada lige çok iyi başlayan bir Fenerbahçe takımı var. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu karşılaşmada Fenerbahçe'nin gücünü, artılarını eksilerini bilerek hareket etmek istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak. Son haftanın ilk haftaya baktığımızda en formda takımı. Eksiklerimize rağmen bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

FENERBAHÇE MAÇI KÖTÜ BAŞLANGICI SİLMEK İÇİN ÖNEMLİ BİR HEDEF

Süper Lig'de cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçının lige yaptıkları kötü başlangıcı silme açısından önemli olduğunu belirten Buruk, "Lige daha iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Oyun olarak da baktığınız zaman maçın bize çok yaklaştığı bir devre vardı. 3-4 pozisyonumuz vardı, Olympiakos maçında yaşadığımız senaryonun benzerini yaşadık. Golleri kaçırdık, 10 kişi kaldık ve daha sonra da yediğimiz gollerle de maçı kaybettik. Tabi ki kötü bir başlangıç yaptık ama bu hafta Fenerbahçe maçıyla kendi sahamızda oynayacağımız maç bu kötü başlangıcı silme adına önemli bir hedef. Bu anlamda hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Eksiklerimiz var. Burada hem Mahmut hem de İrfan'ın olmaması orta sahada zorluk yaşamamıza neden oluyor. Bunu diğer maçlarda da yaşamıştık. Oyuncularla bu maça en iyi şekilde hazırlanıp tekrar kazanarak lige devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

OYUNCULARIMIZ FENERBAHÇE MAÇINI BEKLİYOR

"Visca ile takımın genel durumu hakkında konuştuklarını ve Fenerbahçe karşısında farklı bir takım olacaklarını söyleyen Okan Buruk, Visca ile de takım ile de takımın durumu hakkında birebir görüşmeler yapıyoruz. Bu hafta bizim için bir hedef. Hem maçla ilgili hem takımın genel ortamı hakkında Visca ile konuştum. İrfan ve Mahmut olmayınca takımımızın kaptanı Visca oluyor. Oyuncularımız bu maçı bekliyor. İnşallah Cumartesi günü önceki maçlardan farklı olarak yakaladıkları gol pozisyonlarını atan bir takım olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

TEK HEDEFİMİZ KAZANMAK

Fenerbahçe karşısında tek hedeflerinin kazanmak olduğunu ifade eden Buruk, "Her takımın, maçın hikayesi farklı. Burada yeni bir maç var. İç sahada lige çok iyi başlayan bir Fenerbahçe takımı var. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu karşılaşmada Fenerbahçe'nin gücünü, artılarını eksilerini bilerek hareket etmek istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak. Son haftanın ilk haftaya baktığımızda en formda takımı. Eksiklerimize rağmen bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.