Sahurda ve iftarda neler tüketilmeli?

Mayıs ayına denk gelen Ramazan'da 16 saat süren oruç, herkesi zorluyor. Uzun süren açlık ve susuzluk sonrasında iftar sofrası iştah kabartıyor. Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ezgi Yaşar, yanlış beslenmenin hazımsızlık problemlerine neden olabileceğini belirtti. Sahura mutlaka kalkmak gerektiğini belirten Dyt. Ezgi Yaşar, önerilerini şöyle sıraladı...

Oruç açarken suyun yanında 1-2 adet kuru meyve, 1-2 adet zeytin veya 1 ceviz tüketin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.