Kurban Bayramı’nda et tüketirken dikkat!
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala uzmanlar dikkat edilmesi gereken konularda uyarılarda bulunuyor. Bayramda etin fazla tüketilmesinin hastalıklara yol açabileceğini söyleyen Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Alper Uçak, bayramda etin nasıl tüketilmesi gerektiği hakkında açıklamada bulundu.
- Sağlık
- Giriş Tarihi: 00:00 | 13.08.2018
- Güncelleme Tarihi: 12:24 | 13.08.2018
Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Alper Uçak, bayramda et, kavurma, sakatat ve tatlı gibi gıdaların tüketimleri hakkında uyardı. Doç. Dr. Uçak, yenilen yemeklerin hem kalp damar sağlığı hemde sindirim sistemi üzerindeki olumsuz etkilerinden kurtulmak için önerilerde bulundu.