Kolon kanserine karşı kuruyemiş

ABD'nin Yale Üniversitesi araştırmacıları düzenli fındık, ceviz ve fıstık tüketen kolon kanseri hastalarının kurtulma şansının daha yüksek olduğunu kaydetti. Ayrıca bu besinlerin hastalığın tekrarlanma riskini azalttığı belirtiliyor. 826 kişinin 6.5 yıl boyunca deneylerine katıldığı bilimsel çalışmada hastalar kemoterapi tedavisi oldu ve cerrahi müdahale geçirdi. Haftada bu besinlerden en az 2 kez birer porsiyon yiyen hastaların hastalıksız sağ kalım oranında yüzde 42 ve toplam sağ kalım oranında ise yüzde 57 oranında iyileşme gözlemlendi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.