Kanserden korunmak için doğru gıdaları tüketmek gerekiyor
Birlikte yenildiğinde faydası katlanan ceviz ve bal, kanserojen ma
- Sağlık
- Giriş Tarihi: 00:00 | 02.02.2017
- Güncelleme Tarihi: 09:43 | 02.02.2017
ANTİOKSİDAN DEPOSU
Birlikte tuketilmesi onerilen mucize ikililerin başında ceviz ve bal gelir. Ceviz, yuksek antioksidan etkisi ile kanseri onler. Cevizi kaynağı bilinen doğal bir bal ile tuketmek etkisini artırır. Her gun ara oğun olarak 2-3 ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal tuketmek, kanserojen maddeleri vucuttan uzaklaştırarak kanser oluşumunu onler.
SÜTÜ TARÇINLA İÇİN
Sağlıklı bir yaşam icin tuketilmesi gereken süt; protein, karbonhidrat, kalsiyum, fosfor, potasyum, çinko, A-BD- E ve K vitaminleri ile kanserin önlenmesine yardımcı olur. İceriğindeki vitaminler ile mide, meme, kolon ve yumurtalık kanserine yakalanma riskini azaltır. Hucrelere zarar veren maddeleri etkisiz hale getirir. Tarçınla birlikte tüketildiğinde organların korunması ve kronik hastalıkların önlenmesinde yardımcı olur. Yapılan araştırmalar tarcının kanser hucrelerine karşı toksik etki gosterdiğini ve olmelerini sağladığını gosteriyor.