Antibiyotik yerine probiyotik

Beslenme ve Diyet Uzmanı Özge Yüksel probiyotikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Antibiyotikler bağırsaklardaki yararlı bakterileri öldürürken, zararlı bakterilerin çoğalmasına neden oluyor. Kefir, yoğurt, süzme peynir, boza, lahana turşusu gibi doğal probiyotikler ise kaybolan yararlı bakterilerin sayısını artırarak hastalıklara karşı koruyucu rol üstleniyor. Anadolu Sağlık Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Özge Yüksel, probiyotiklerin stresi de azalttığını belirterek, yararlarını şöyle anlatıyor: " Sindirim rahatsızlıklarına iyi gelir. Bağırsak hastalıklarında koruyucudur. Egzemayı, soğuk algınlığını önler."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.