Galeriler stokları bitirmeye çalışıyor! Otomobil piyasasındaki kampanyalar neler?

Giriş Tarihi:
ahaber.com.tr - Özel Haber
Galeriler stokları bitirmeye çalışıyor! Otomobil piyasasındaki kampanyalar neler?

Araç alacaklar dikkat. Otomobil piyasasında yıl sonu hareketliliği başladı. Sıfır araçlardaki kampanyalar ikinci el fiyatlarını nasıl etkiliyor? Fiyatlar daha da düşecek mi, yoksa bu bir alım fırsatı mı? Vatandaşın aklındaki tüm soruları, Otomotiv Piyasaları Uzmanı Mehmet Karaca, A Haber muhabiri Kübra Kılıç’a yanıtladı. Uzman isimden A Haber izleyicisine özel canlı yayında bir indirim müjdesi de geldi

Otomobil piyasası, markaların yıl sonu hedeflerini tutturmak için başlattığı kampanyalarla hareketlenirken, vergi değişimlerinin yarattığı belirsizlik nedeniyle vatandaşın kafası karışık. Sıfır araçlardaki fırsatların ikinci el piyasasına da yansıdığı bu dönemde, "Araç almak için doğru zaman mı?" sorusu gündemdeki yerini koruyor.

A Haber muhabiri Kübra Kılıç, piyasaların nabzını tutmak için Otomotiv Piyasaları Uzmanı Mehmet Karaca ile konuştu. Karaca, mevcut durgunluğun 15-20 gün içinde aşılacağını belirtirken, ikinci el araç alacaklar için yakıt desteğinden noter masrafına kadar birçok fırsat olduğunu anlattı ve A Haber izleyicilerine özel %5 indirim müjdesini de canlı yayında verdi.

Mobil uygulamalarımızı indirin