Başkan Erdoğan'dan 8 ilçede önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan İstanbul'u ilçe ilçe gezdi. 8 ilçede programı olan Başkan Erdoğan, Tuzla, Pendik, Maltepe, Sultanbeyli ve Çekmeköy, Ümraniye ve Sarıyer'de çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan 6. olarak Ümraniye'de halkın karşısına çıktı. Erdoğan konuşmasında "Darbenin şerefine kadeh kaldıran şerefsizler bu ülkeye hizmet edemez" dedi.

Başkan Erdoğan İstanbul'daki 8. mitinginde Sarıyer'de vatandaşlara hitap etti.

SARIYER MİTİNGİ
Bu 8.mitingim. Yarın da 6 ilçemizi daha ziyaret ederek 8 Şubat'ta başladığımız seçim çalışmamızı nihayetine ulaştıracağız. Pazar günü milletimiizn takdirini bekleyeceğiz. Bazıları anketler yapıyor hiç kafanıza takmayın. Pazar günü anketleri göreceğiz.

Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler 31 Mart sonrasında ya daha pervazsızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar.

Türkiye'nin güçlenmesini hazmedemeyenler, 31 Mart sonrasında ya daha da azgınlaşacaklar ya da kendilerine çekidüzen verecekler.
31 Mart akşamında ya Kandil'deki terör ağalarını sevindireceğiz ya da Türkiye'ye umut bağlayan mazlum ve mağdurları sevindireceğiz.
"BU OYUNA GELMEYİN"
Bir belediye tapu sırununu çözemez. Sizi aldatabilirler. Tapu bana bağlı, oraya değil. Bu oyunlara gelmeyin. Hangi tapuyu dağıtıyorsun ya?


BEYKOZ MİTİNGİ

- Vatandaşlarımızın bizden beklenrilerini, taleplerini tek tek not ettik. Hataları bizzat sahada tespit etme imkanı bulduk.
- Bay Kemalve arkadaşları ekonomi çok kötü diyor. Biz yerel seçim yapıyoruz. Hangi ekonomiyi çözüyorsun? Ekonominin hangi anahtarı var sende, sen önce personelinin maaşını nasıl ödeyeceksin? onu konuş, ekonominin dümeninde ben varım.
- Girdiğimiz her seçimi kazandık, partimizi kurduk 16 ay sonra seçimde birinci olduk.
- Türkiye'yi 3,5 kat büyütmüş bir siyasetçi olarak söylüyorum. Sizlerin desteği ile 14 seçim kazanmış bir siyasetçiyim.
- Bay Kemal 15 Temmuz gecesi için bana da haber verseler ben de orada olurdum diyor, on binler oradaydı, sen niye gelmedin?
- (Sezai Temelli hakkında) Bu adam aslında Kürt değil. Kürtler adına konuştuğunu söylüyor. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Kürdistan'a mı gitmek istiyorsun? Irak'ın Kuzeyinde var. Terör sevicileri ile birlikte oraya git.

ÜMRANİYE MİTİNGİ

Başkan Erdoğan'ın Ümraniye mitinginin konuşmasından satırbaşları:

Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma hedefimize inşallah daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Size bize silah doğrultan, evlatlarımızın katillerinin tepesine binmeye devam edeceğiz.
BAŞKAN ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ! İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kandil'deki operasyon sonrası en kafa adamları şu an ağır yaralı. Diğer 4'ü gitti. Devletimizi tehdit eden Kandil'deki terör baronları şu anda kaçacak delik arıyor.Türkiye'nin gündeminden terör meselesini tamamen kaldıracağız. CHP'nin Kandil güdümlü ittifak ortaklarına rağmen başaracağız.

Demokrasimizi Cumhur İttifakı ile güçlendireceğiz.AK Parti belediyeciliğinin en takın tanığı Ümraniye'dir. Ümraniye eser siyasetinin kıymetini bilir.
Darbenin şerefine kadeh kaldıran şerefsizler bu ülkeye hizmet edemez

ÇEKMEKÖY MİTİNGİ
Başkan Erdoğan'ın Çekmeköy'deki açıklamalarından satırbaşları:

Çekmeköy'ün hikayesi aslında Türkiye'nin hikayesidir. Sancaktepe'ye şehir hastanesi yapıyoruz, yatak sayısı 3 bin 600, Anadolu Yakasına hitap edecek. El ele vereceğiz Çekmeköy'ü daha ileriye taşıyacağız. Öyle bir oy patlaması yapalım ki inşallah bu CHP'ye bir Osmanlı tokadını sandıkta atalım.

ONLAR ÖNCE BELEDİYEYİ NASIL YÖNETECEK ONU DÜŞÜNSÜN
Büyümek önemlidir ama asıl önemlisi nasıl büyüdüğünüzdür, CHP ekonomiyi konuşuyor, belediyeler kalkıp da ekonomiyi mi düzeltecek? Onlar önce belediyeyi nasıl yönetecek onu düşünsün, birçoğu maaş ödeyemiyor.Vatandaşımı aldatmaya kalkıyorlar, bundan sonra rapor yayınlamayacaklarmış, akılları şimdi yerine geldi, bunun bedelini ödeyecekler.

BU YATIRIMLARIN MI İNTİKAMINI ALACAKSINIZ?
Bize nasıl saldırdıklarını görüyorsunuz, onların doları varsa bizim de Allahımız var. Bir beyni sulanmış çıkmış pazar günü için intikam günü diyor, akıl git gel yapıyor. Kendine gel terbiyesiz, bu yatırımların intikamını mı alacaksınız?

Başkan Erdoğan'ın Maltepe konuşmasından öne çıkanlar şöyle;
Maltepe İstanbul'un kadim ve seçkin semtlerinden, İstanbul'a ev sahipliği yapmış bir semtimiz. Maltepe, Fatih Sultan Mehmet'in son nefesini verdiği yer, sıradan bir yer değil. Fatih'in emaneti bu ilçemiz yine tarihi bir kararın arifesinde.
"BAY KEMAL, EKONOMİDEN BAHSEDİYOR..."
Kur, faiz, enflasyonla çökertemezler, Bu seçimin anlamını en iyi bu kardeşiniz bilir.
Bu seçimler elbette mahalli idareler seçimi. Şimdi çıkıyor Bay Kemal, ekonomiden bahsediyor. Tamam da belediye başkanı ekonomiyi mi yönetecek, önce o kendi kasasını yönetsin, kendi kasasını. Türkiye'nin ekonomisini yönetmek bizim işimiz. Bunların hepsinin defterleri bizde. Ne durumda olduklarını biliyoruz, ağlanacak halleri var. Yedi düvel saldırdı, ekonomimizi çökertemedi. Bundan sonra da çökertemezler. Bunların ağlanacak hali var. Maltepe'de size hizmetkar olmaya hazırız, görevi bize vereceğinize inanıyorum.
"PAZAR GÜNÜ BEKA MESELESİ DİYORUZ YA, BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ"
Bu süreçte öyle ittifaklar kuruldu, öyle kirli pazarlıklar yapıldı ki pazar günü sandıktan çıkacak sonuç çok farklı bir anlam taşıyacak. Biz 15 Temmuz gecesi darbecilerin karşısında MHP ile kurduğumuz Cumhur İttifakı'nı devam ettiyoruz. 15 Temmuz gecesi Bay Kemal 23.15'te havalimanına geldi, FETÖ'cüler tankların arasından Bay Kemal'i Bakırköy'e kaçırdı. Biz 16 saat havalimanında mücadele ettik, darbecileri derdest ettik. Bayan Meral de "Mehmetçikler içerde" diyor, yandık o zaman. Senin o Mehmetçik dediklerin bomba yağdırdı, hani sen milliydin? Sen kalkıp Tayyip Erdoğan'a, halkına 'terörist' diyecek kadar istikametini kaybettin. Tencere kapak meselesi, Bay Kemal ile dolaşa dolaşa o da istikametini kaybetti. Pazar günü beka meselesi diyoruz ya, bunların hesabını soracağız.
ERDOĞAN'DAN AK PARTİ TABANINA MHP'LİLERE KRİTİK ÇAĞRI
Artık bize silah verirler mi derdimiz yok, kendimiz üretiyoruz. Bunlarla da örgütün kafa adamlarını vurduk, Bay Kemal kahrolmuştur. Onların inadına vuracağız. Öyle bir gayret edelim ki bunların tüm planlarını bozalım. Ne olur kırgınlık, dargınlık, şu bu değil. AK Parti tabanına sesleniyorum, burada taviz vermememiz lazım.

CHP'nin sürekli gizlemeye, saklamaya çalıştıkları, buna rağmen gerçeğin artık gün gibi ortaya çıktığı bir ortakları daha var. Kandil'in emrinden çıkmayan, milletvekili ve belediye başkan adaylarının bile oradan belirlendiği bu parti CHP'ye olan desteğini her seviyede defalarca ilan etti.

Biz kefenlerimizi giyerek yola çıktık. Bunlar gibi değil, bizim önümüzde şehadet diye bir makam var. Biz o şehadeti hedefleyerek yola çıktık. Onun için bunlardan bizim farkımız bu.
"NİYE İTTİFAK İÇİNDESİNİZ?"
CHP yönetimine soruyorum; madem bu parti (HDP) ile birlikte olmaktan utanıyorsunuz, niye ittifak içindesiniz? Madem ittifak kurdunuz, bunu hangi pazarlıklar, bedeller karşılığında yapıldığını niçin açıklamıyorsunuz? Belediye başkan adaylarınızın ve belediye meclis üyelerinizin bir kısmının listesi bu parti üzerinden size Kandil'den mi gönderildi? Hadi onu da söyleyin. Siz söylemezseniz de biz zaten çıkarıp ilan edeceğiz.

Sandıkta Osmanlı tokadını atacağız. Gayet şeffaf onurlu bir ittifakla sizin karşınızdayız gizlimiz saklımız yok. İnşallah bizim bu ittifakımız pazara kadar değil mezara kadar sürecek dedik.

Şimdi karşımızda kim var görünüşte CHP var bir de ittifak ortağı bir parti var ama bir de sürekli gizlemeye çalıştıkları bir ortakları daha var. Kandil'in emrinden çıkmayan bu parti CHP'ye olan desteğini her seviyede ve defalarca ilan etti.
Şimdi be Maltepe'de tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Allah rızası için samimiyetle soruyorum Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Böyle bir bölge yok. Bunların derdi ülkemizi bölmek be hey gafiller vatan topraklarımızı bölemeyeceksiniz. Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde var, al sevicilerini defol oraya git. Bu can bu bedende olduğu sürece biz buna müsaade etmeyiz. Bu günler iyi günleriniz bunun hesabını ağır vereceksiniz.

Biz kefenlerimizi giyerek yola çıktık, bunlar gibi değil, bizim önümüzde şehadet diye bir makam var. Bugün tehdit ediyorlar yarın Mardin'de Diyarbakır'da olduğu gibi seçilen belediye başkanını sorguya çekip tokat atarlar.

TUZLA MİTİNGİ
Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçim için kritik mesaj veren Erdoğan, "Unutmayın, cumhur güçlü olursa Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Unutmayın, Cumhurbaşkanının yanında olduğu bir büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri onlar da güçlü olur." dedi. Yerel seçimlerin ve Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yapan Erdoğan, "Bu seçimlerde İstanbul'da Cumhur İttifakı olarak yarışıyoruz adayımız ortağımız prensiplerimiz kırmızı çizgilerimiz bellidir. Biz vatansever bir kadroyla yürüyoruz. Ezan düşmanlarıyla bayrak düşmanlarıyla İstiklal Marşımıza düşman olanlarla bizim işimiz yok." mesajını verdi.
Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Bugün İstanbul'da 8 ilçede mitingim var. Tuzla'dan sonra Pendik'e geçeceğim. Nasıl size son 25 senede mahçup olmamışsak bundan sonra da olmayacağız. Biz uzaydan gelmedik, gökten zembille de inmedik, içinizden biri olarak geldik, Türkiye'yi büyütmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz.
"CUMHURBAŞKANININ YANINDA OLDUĞU BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE BELEDİYELERİ GÜÇLÜ OLUR"
Unutmayın, cumhur güçlü olursa Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Unutmayın, Cumhurbaşkanının yanında olduğu bir büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri onlar da güçlü olur.
Sizlerle birlikte bu yolda emin adımlarla yürümemiz lazım. Cumhur destek verirse Cumhurbaşkanı da ülkesini en güzel şekilde yönetir.
Türkiye'nin, Türk milletinin Cumhurbaşkanı olarak büyük bir hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz. Kimseyi ayırmayacak, kimseyi dışlamayacak, ebedi kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılarak 82 milyonun her bir ferdinin huzuru için gayret göstereceğiz.
BAŞKAN ERDOĞAN'IN TUZLA'DA YAPTIĞI AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

"CHP'NİN TUZLA'YI NE HALE GETİRDİĞİNİ BİLİRSİNİZ!"
Siyaset cesaret fedakarlık dürüstlük gerektirir. Biz uzaydan gelmedik, gökten zembille de inmedik içinizden biri olarak geldik. Tuzla Kartal ne hale geldi, yeniden inşa ettik. CHP'nin Tuzla'yı ne hale getirdiğini bilirsiniz biz görevi devraldıktan sonra Tuzla hamdolsun ne duruma geldi, yeniden adeta biz buraları ihya ettik, inşa ettik.
Biz sadece şahsımıza oy verenlerin değil, unutmayın 82 milyonun Cumhurbaşkanıyız.

Biz evine helal rızık götürmek için ter döken emekçimizin, esnafımızın istihdam sağlayan girişimcilerimizin cumhurbaşkanıyız.

"YANARAK ÖLEN KARDEŞLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN"
Bugün Ankara'da İskitler'de maalesef bir metruk sayılabilecek binada çıkan yangında, 5 kardeşimiz yanarak öldü. Allah rahmet eylesin. 11 kardeşimiz ağır yaralı denilebilecek şekilde. Onlar da tedavide. Kardeşlerim işte maalesef metruk denilebilecek noktada çünkü orada bir değişim dönüşüm yapılıyor. Gelip orası boş bina diye oraya yerleşen bu vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldılar. Onun için bizim el ele vermemiz lazım. Onun için bizim verdiğimiz mesajları lütfen ne olur dikkate alın.

Türk milletinin Cumhurbaşkanı olarak yolumuza büyük bir hassasiyetle devam edeceğiz. Gecesini gündüzüne katarak ülkesi ve şehri için koşmayı gerektirir. Biz böyle bir devlet adamı olmanın gayreti içerisindeyiz.
"HANGİ PKK'LIYI NERELERDEN ARAMIZA ALIRIZ BUNLARI TARTIŞTILAR"
Son 17 yıldır İstanbul'a 255 katrilyon lira yatırım yaptık. 40 yıldır hep eserlerimizle konuştuk. Yarın da eserlerimizle konuşacağız. Bu ülkede tek bir dikili ağacı bile olmayanlara inat projelerimizle yatırımlarımızla damgamızı vuruyoruz. Bay Kemal'in dünyadan haberi yok. Bir ara SSK'nın genel müdürlüğünü yaptı, batırdı. Fazla kalmadı artık bir yarınımız var. Hanım kardeşlerimin kaleyi içerden fethetmesi lazım, buna hazır mıyız. Gelin herkesi bu eserleri ortaya koyarak buraya davet edelim ve doğruyu anlatalım. Biz ikna ile değil, tebliğ ile görevliyiz. Kalpleri döndürecek olan Allah'tır. Sen sadece anlat. 57 ile gittim, 30 civarında ilçeye gittim. Bu süre içerisinde rabbimiz ancak çalışana çalıştığının karşılığını veriyor. Diğerleri sadece Ankara'da kulis yaptılar. Hangi PKK'lıyı nerelerden aramıza alırız bunları tartıştılar. Ancak bizim öyle kişileri aramıza almamızın mümkünü yok.
TUZLA'YA YAPILANLAR VE YENİ PROJELER
Ben öğrenciyken bizim sınıftaki öğrenci sayısı 75'ti. Biz sayıları şimdi 20-25 indirdik. Biz bunları başardık. Tuzla'ya bin 686 derslik inşa ettik. TOKİ kanalıyla Tuzla'ya 11 bin 44 konut inşa ettik. Gebze - Halkalı banliyö hattını hizmete açtık. 4,5 milyon İstanbullu bu yeni hizmetten faydalandı. Tuzla'ya 5 adet köprü ve kavşak ile bağlantı yolları yaptık, ilçemize 23 park, 3.3 kilometrelik bisiklet yolu kazandırdık. Tuzla genelinde 510 km yeni doğal gaz hattı döşedik. İstanbul'a yapacağımız 3 yeni otogardan biri Tuzla'da olacak.
"BU BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"
Bu seçimlerde İstanbul'da Cumhur İttifakı olarak yarışıyoruz adayımız ortağımız prensiplerimiz kırmızı çizgilerimiz bellidir. Biz vatansever bir kadroyla yürüyoruz. Ezan düşmanlarıyla bayrak düşmanlarıyla İstiklal Marşımıza düşman olanlarla bizim işimiz yok.

"TOPRAKLARIMIZI BÖLEMEYECEKSİNİZ"
Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Irak'ın kuzeyinde var çok seviyorsan defol oraya git kimi yanına alacaksan al, ama bu topraklarımızı bölemeyeceksiniz.
"BİZ DE SIRTIMIZI MİLLETİMİZE VE ALLAHIMIZA DAYADIK ARAMIZDAKİ FARK BU"
Bölücü terör örgütünün başının heykelini dikeceklermiş. Siz bunların peşinden mi gideceksiniz. Bunlar benim Kürt kardeşlerimiz temsil edebilirler mi? Bunlar çukurlar hendekler kazdılar orada benim Kürt kardeşlerimi öldürdüler. 13-14 yaşındaki kız çocuklarını dağa kaçırdılar. Kadın biz sırtımızı YPG'ye dayadık diyor. Biz de sırtımızı milletimize ve Allahımıza dayadık aramızdaki fark bu. PKK sizi tükürüğü ile boğar diyor. Gelin boğun hani! Cudi'de Gabar'da Kandil'de inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. FETÖ'cüler de öyle! Hani neredeler?İstanbul sıradan bir şehir değil, bir ilçe değil buraya büyük düşünen dünyayı iyi tanıyan bile bir aday lazımdı onun için de biz buraya Binali Bey'i aday gösterdik. Aynı şekilde Özhaseki beyi de Ankara'ya aday gösterdik, onun da öyle bir vizyonu kariyeri var.

(İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile Tuzla mitingine katıldı.)


PENDİK MİTİNGİ

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik'te düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, "Ne diyorlar, "Adayımız Trabzonlu". Mesele hangi şehirden olup olmadığın değil, adam olup olmadığın önemli. İstanbul'a sıradan biri olmaz. "Binali Bey gel, seni İstanbul'a belediye başkanı yapacağız" dedik. Burada kalite, vasıf, dünyayı tanımak önemli. Rastgele kişilerle bu iş yürütülmez. Binali kardeşim dünyayı tanıyor, Bay Ekrem sen neresini tanıyorsun? Bu iş öyle kolay değil." dedi.

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik'te düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"CHP, ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR, ÇARPIK KENTLEŞME DEMEK"
Pendik siyasi hayatımda hep yanımda yer aldı. Pendik'te girdiğimiz bütün seçimlerden birinci çıktık. CHP, çöp, çukur, çamur, çarpık kentleşme demek; bunların hepsini tersine çeviren hep biz olduk. Bizi Cumhur İttifakı'nda bir araya getiren 15 Temmuz darbe girişimidir.

"BAY KEMAL, FETÖ'CÜLERİN, TANKLARIN ARASINDAN BAKIRKÖY'E GİTTİ"
15 Temmuz gecesi Bay Kemal, FETÖ'cülerin, tankların arasından Bakırköy'e gitti. Biz havaalanına indiğimizde milletimizle bir olduk, 16 saatte darbeyi geri çevirdik.

"BİNALİ BEY DÜNYAYI TANIYOR! BAY EKREM SEN NERESİNİ TANIYORSUN?"
Karanlık listeler var ama artık mızrak çuvala sığmıyor, gizli saklı taraf kalmadı. Başkan adaylarını tehdit etmeye kadar götürdüler. Siz CHP'nin adayına oy verdiğinizi sanacaksınız ama belediyeyi Kandil yönetecek. Ne diyorlar, "Adayımız Trabzonlu". Mesele hangi şehirden olup olmadığın değil, adam olup olmadığın önemli. İstanbul'a sıradan biri olmaz. "Binali Bey gel, seni İstanbul'a belediye başkanı yapacağız" dedik. Burada kalite, vasıf, dünyayı tanımak önemli. Rastgele kişilerle bu iş yürütülmez. Binali kardeşim dünyayı tanıyor, Bay Ekrem sen neresini tanıyorsun? Bu iş öyle kolay değil.

İnşallah pazar günü sandıklara hakim olacağız, gitmeyen olursa tutup sandıklara getireceğiz. Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır. Hiç kimse Binali Bey'e Kandil'dekiler gibi gelip de diyet ödetmeye kalkamaz. Pendik'te sizlere hizmet siyaseti taahhüt ediyoruz.

"ONLARIN BURADA EN UFAK BİR ESERİ YOK"
Onların burada en ufak bir eseri yok. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Sabiha Gökçen çalışmıyordu, biz geldik çalıştırdık. Yetmedi, şimdi yeni bir pist daha yapıyoruz. 26 kilometrelik metro hattını ilçemize kazandırıyoruz. Millet bahçeleriyle, millet kıraathaneleriyle buraları daha da zenginleştireceğiz. Bir yarınımız var, koşalım, çalışalım.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.