Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için tören düzenlendi

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için, Rize Valiliği önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törende konuşan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, "O şehit olmak için hain bir kurşunu ya bir kalleş pusuyu, devletin içine sızmış hainlerin kahpe kurşununu ya da vatan savunmasında alacağı bir dost kurşununu bile hesaba katmıştı da bunca iş yoğunluğu arasında sorunlarını dinlediği, korumaya çalıştığı, haklarını hukuklarını gözettiği, evladı gibi gördüğü personellerinden birisinin kahpe kurşunuyla şehit olacağını hiç ama hiç hesaba katmamıştı" ifadelerine yer verdi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Valilik önünde düzenlendi.
Törenin ardından Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenazesi, uçakla Mersin'e uğurlanarak burada ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Törende konuşan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, "Bugün burada dün öğlen saatlerinde meslektaş görünümlü katilin hainin kurşunlarıyla yüreği millet sevdasıyla dolu pırıl pırıl mütevazi halkla kaynaşmış Rize'nin genç emniyet müdürü Altuğ Verdi için toplanmış bulunuyoruz. Bizim inancımıza göre kötülüklere karşı savaşırken ölenler şehit olurlar. Şehit kardeşim genç ve yiğit kardeşim Altuğ Verdi'nin ailesine ve sevgili kızına şehit olmak istediğini ve onların buna hazırlıklı olmalarını tembih ettiğini ve öğütlediğini öğrendik. O şehit olmak için hain bir kurşunu ya bir kalleş pusuyu, devletin içine sızmış hainlerin kahpe kurşununu ya da vatan savunmasında alacağı bir dost kurşununu bile hesaba katmıştı da bunca iş yoğunluğu arasında sorunlarını dinlediği, korumaya çalıştığı haklarını hukuklarını gözettiği evladı gibi gördüğü personellerinden birisinin kahpe kurşunuyla şehit olacağını hiç ama hiç hesaba katmamıştı. O geride çok güzel hatırlara, güzel hizmetler güzel dostluklar bırakarak aramızdan ayrıldı şehitlerin kervanına katıldı. Şehit meslektaşım sen her gün özlem duyduğun o güzel makama vasıl oldun." dedi.

BİNALİ YILDIRIM'DAN TAZİYE
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesine ilişkin, "Benim de yakın korumalığımı yapmış olan bir kardeşimizdi, Allah rahmet eylesin" dedi.

NELER YAŞANDI?
Rize'nin Derepazarı ilçesinde görevli trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu (38), kent merkezine tayin isteği için geldiği Rize Emniyet Müdürlüğü'nde, istediği gerçekleşmeyince dehşet saçtı.

(FOTOĞRAFTA SALDIRIYI DÜZENLEYEN POLİS)
Tabancasıyla kurşun yağdıran Sarıcaoğlu'nun vurduğu Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi (46), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak, şehit oldu. Saldırıda Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal yaralanırken, saldırgan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Saldırıyı duyup hastaneye koşan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin eşi, 1 kız çocuğu annesi Leyla Verdi, gözyaşına boğuldu. Şehit Verdi'nin hastane önünde bekleyen meslektaşları da gözyaşı döktü.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında, Eminettin Mahallesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü binasında meydana geldi. Derepazarı ilçesinde trafik polisi olarak görev yapan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, görev yaptığı ilçeden 10 kilometre uzaklıktaki kent merkezine İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, tayin istemi nedeniyle ilgili İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek istedi. Personel görüş günü olması nedeniyle görüşme programına alınan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, özel kalemin odasına çağrıldı. Burada, tedbir amaçlı özel kalem görevlilerince tabancası alınan Sarıcaoğlu, ardından görüşme için Müdür Altuğ Verdi'nin makam odasına girdi.

GÖRÜŞME SONRASI DEHŞET SAÇTI
Görüşme sonrası odadan çıkan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, teslim ettiği tabancasını aldı. Derepazarı'ndan, Rize kent merkezine tayin olma isteği, planlamaya uygun düşmediği bildirildiği için öfkeli olduğu iddia edilen İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, silahını teslim aldıktan kısa bir süre sonra aniden tekrar makam odasına yöneldi. Makam odasına dalan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, tabancasını art arda ateşledi. İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, saldırı anında makam odasına bulunan Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal yaralandı.
Silah sesleri üzerine Emniyet Müdürlüğü binasında panik yaşandı, bütün personel makam odasına yöneldi. Ayrıca ihbar üzerine çok sayıda ambulans Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Elinde tabancası bulunan Sarıcaoğlu, diğer polisler tarafından bacağından vurularak, etkisiz hale getirildi. Gelen 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar Verdi, Polat ve Köksal, ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırı sonrası çok sayıda polisin yanı sıra Özel Harekât Polisleri de Emniyet Müdürlüğü ve hastane önlerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİT OLDU
Silahlı saldırısında ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

Diğer yarılar Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal'ın da ameliyata alındığı bildirildi. Yaralılar Polat ve Köksal'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Bacağından vurularak etkisiz hale getirilen saldırgan polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltında tutulan ve kapısında polislerin beklediği öğrenilen Sarcaoğlu'nun, tedavisinin ardından sorgulanacağı bildirildi.

EŞİ, ACI HABERLE YIKILDI
İl Emniyet Müdürü yardımcıları, saldırı haberi üzerine hastaneye koşan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin eşi Leyla Verdi'ye, acı haberi verdi. Leyla Verdi, eşinin şehit olduğu haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Leyla Verdi, görevli polis memurlarınca teskin edilmeye çalışıldı. Bir süre hastanede kalan Leyla Verdi, daha sonra buradan ayrıldı.
Emniyet Müdürü Verdi'nin şehit olduğu haberiyle, hastane önünde bekleyen meslektaşları da gözyaşlarına hakim olamadı. İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenazesi, cenaze işlemlerinin ardından, görev yaptığı Rize İl Emniyet Müdürlüğü önünde bugün düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi İstanbul'a uğurlanacak.

VALİ ÇEBER: ELİM BİR OLAY
Rize Valisi Kemal Çeber, uğradığı silahlı saldıra şehit olmasının ardından, açıklamada bulundu. Vali Çeber, "Maalesef çok üzücü, elim bir olay. Çok sevilen, çok başarılı Altuğ müdürümü şehit olmuştur, 2 arkadaşımız yaralanmıştır. Biri personel şube müdürümüz, biri de Altuğ müdürümüzün koruması. Yaralılarımız nispeten iyi, ikisi de ameliyata alındı" dedi.

"HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ"
Vali Çeber, saldırıdan sonra gözaltına alınan polis memuru ile de bilgiler vererek, "Olayı gerçekleştiren de Derepazarı ilçesinde görevli trafik polisi. Bugün emniyetin görüş günü, Altuğ müdürümüz, onunla da görüşüyor. Bunlar görüşmeye girerken gerekli tedbirler alınmakla birlikte, görüşmeden sonra dışarı çıkıyor, silahını aldıktan sonra çok ani bir şekilde makama geri dönüyor. Sonra orada Altuğ müdürümüzü ve personel şube müdürümüzü, ardından da içeri müdahale için giren koruma arkadaşımızı yaralıyor. Altuğ müdürümüz hastaneye geldiğinde durumu ağırdı. Maalesef biraz önce şehit oldu. Hepimiz çok üzgünüz" diye konuştu.

"ONA 'POLİS MEMURU' DİYEMİYORUM"
Vali Çeber, saldırının nedeniyle ilgili sorular üzerine ise "Bilgiler henüz çok taze ancak ilk söylenen, bu arkadaşımız burada bir üniversite kazanmış, aslında Derepazarı buraya çok yakın bir ilçemiz ama il merkezine gelmek istemiş. Ama tabi planlama var, bu sanırım uygun görüşmemiş, muhtemelen istediği sonucu alamadı. Biz ilk etapta o şahısla ilgili de, ben ona 'polis memuru' diyemiyorum, o hainle ilgili de bir şeyler sorduk. Bu sıkıntısının dışında sessiz, kendi halinde bilinen birisi. Tabi cezasını çekecek" ifadelerinde bulundu.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY, GENEL KURUL'U BİLGİLENDİRDİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olmasıyla ilgili TBMM Genel Kurulu'nda bilgi verdi. Şehit Emniyet Müdürü Verdi'nin boynundan vurulduğunu kaydeden Oktay, saldırının saat 14.50'de, İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Derepazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu; İl Emniyet Müdürü görüş gününde tayin talebiyle makama çıktığı esnada bilinmeyen bir nedenle Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi boynundan, Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ı sol göğüs ve sırtından, polis memuru Yiğit Can Köksal'ı bacağından yaralamıştır. Tüm yaralılar Rize Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ne yazık ki İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştur. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ'NDEN TAZİYE MESAJI
Öte yandan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için yayımladığı taziye mesajında, şunları kaydetti:
"Teşkilatımız mensuplarından Rize İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, 11.12.2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

ALTUĞ VERDİ KİMDİR?
1972 yılında İstanbul'da doğdu. 1989 yılında Polis Koleji'nden, 1993 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev alan Verdi, 28 Aralık 2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde Özel Hareket Şube Müdürü olarak görev yaptı. 19 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete 'de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atandı. Evli ve bir kız babası olan, iyi derecede İngilizce bilen Verdi, ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda Türkiye'yi başarıyla temsil eden isimlerdendi.

SALDIRI ÖNCESİ HAMSİ FESTİVALİNE KATILDI
Rize'nin Derepazarı ilçesinde görevli trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu tarafından makam odasında uğradığı silahlı saldıra şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin en son İyidere ilçesinde düzenlenen hamsi festivaline katıldığı, buradaki etkinliğin ardından da personel görüş günü nedeniyle emniyete geldiği öğrenildi. Saldırıdan saatler önce katıldığı festivalde hamsi yiyerek ilçe sakinleriyle selamlaşan Şehit Emniyet Müdürü Verdi'nin neşeli hali dikkat çekmişti.

OKULUNA YAKIN YERE TAYİN İSTEMİŞ
Bu arada, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makam odasına gelen koruma polisleri tarafından vurularak etkisiz hale getirilip gözaltına alınan saldırgan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun ise bu yıl Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ni kazandığı, okula yakın bölgede görev yapmak için tayinini istediği ortaya çıktı.
Trabzon'un Of ilçesi nüfusuna kayıtlı saldırganın çevresinde sakin biri olarak tanındığı, olayın duyulması üzerine ailesi ve yakınlarının da şaşkınlık yaşadığı belirtildi.

BAKAN SOYLU RİZE'DE
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için düzenlenecek cenaze törenine katılmak ve olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a gelip, buradan da Rize'ye geçti.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA
Şehit İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenaze törenine katılmak ve olayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a gelip, ardından da Rize'ye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıda yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğit Can Köksal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Bakan Soylu, ziyaretin ardından açıklama yaptı.
Şehit İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin iyi yetişmiş bir yönetici olduğunu belirten Bakan Soylu, diğer yaralıların sağlık durumları hakkında da bilgi verdi. Bakan Soylu, "Hiç beklemediğimiz ve hiçte ummadığımız bir olayla karşılaştık. İyi yetişmiş, devletimizin iyi yöneticilerinden olan, aynı zamanda da görev yaptığı her yerde kendisini sevdiren bir kardeşimizden bahsediyoruz. Tesellimiz şu; Allah'tan geldik Allah'a gidiyoruz. Görevi başında şehit oldu. Gittiği her yerde kendisini sevdirmesinin yanı sıra polislik olarak kurduğu üst düzey bir yönetim ortaya koyan bir kardeşimizden bahsediyoruz. Yine onun yardımcılarından değerli kardeşimiz Ercan Polat. Şu anda onun sağlık durumu, geldiği andan biraz daha iyi. Ama müdahale sürüyor. Duamız onun için. Yine koruma polisi diğer polis kardeşimiz Yiğitcan'ın da şu anda durumu biraz daha iyi, tedavisi tamamlandı, şu an yoğun bakımda. Ercan kardeşimizin müdahalesi sürüyor. Doktorlar ellerinden geleni yapıyor. Dua etmemiz lazım" dedi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Konuşmasında gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu, cenaze işlemlerinin netlik kazanmadığını kaydetti. Bakan Soylu, "Üzüntümüz büyük. Güvenlik mesleği elbette zor bir meslek. Bir tarafta hem terörle hem de asayiş mücadele edeceksiniz, bir taraftan da bu işlerle uğraşacaksınız. Ve çok sevdiğimiz biri aynı zamanda da gelecekte çok iyi bir yöneticilik yapacak kardeşimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Şimdi zannediyorum; anne ve babası Mersin'den geliyorlar. Eşi ile görüşüp gerekli hazırlıklar yapılacak" diye konuştu.

"İLK İFADESİNİ VERDİ"
Saldırıda etkisiz hale getirilen saldırgan polis memuru İ.H.S.'nin ilk sorgusunda ne söylediğine yönelik soru üzerine konuşan Bakan Soylu, "İlk ifadesini verdi. İlk ifade üzerinden bir değerlendirme yapmak çok doğru olmaz. Arkadaşlarımız ve savcılık gerekli ifadeleri aldılar. Bugün bilindiği üzere, görüş günüydü. Teşkilatta genel bir usuldür. Çok süre gelen bir kaidedir. Saat 14.30 sıralarında bu görüşme oldu ve bir takım taleplerde bulundu. Bu taleplerden sonra silahı bırakıp, genel usul o dur; silah ve cep telefonu dışarıda bırakılarak içeri girilir. Sonra ani bir hareketle silahı alıp tekrar içeri girdi. Hem personel, daha sonra da il emniyet müdürümüze bu menfur saldırıyı gerçekleştirdi. Tabi burada koruma polisi olayı duyup hemen müdahale edince tek el ateş ederek saldırganı yaraladı. Fakat saldırgan da ona ateş etti. Ondan sonra da gelip silahını bırakıp teslim oldu. Bundan sonrası başsavcılık takibinde. Biz hakikaten memlekete faydası dokunacak kahraman bir evladımızı kaybettik" dedi.
Olay sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte olduğunu, şehit İl Emniyet Müdürü Verdi'nin TBMM Meclis Başkanı Binali Yıldırım'ın da başbakanlığı döneminde yakın koruma görevinde bulunduğunu aktaran Bakan Soylu, "Cumhurbaşkanımızla birlikteydim. Sayın Cumhurbaşkanımız valimizden bilgi aldı. Sayın Binali bey ile aynı zamda yakın mesai yapmış biri. Gittiği her yerde hem iş ehliyeti açısından hem de ahlakı açısından bir üslubu vardı kardeşimizin. Bizim burada teslim olacağımız Cenab-ı Allah'tır" diyerek sözlerini tamamladı.

"YAKIŞIKLININ DURUMU İYİ"
Bakan Soylu Rize Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti, saldırıda yaralanan koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı ziyaret etti. Bakan Soylu hastane ziyareti çıkışında yaralı polis Köksal'ın annesi Derya Köksal ve eşi Yağmur Köksal ile görüşüp, 'Yakışıklının durumu iyi' diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: NASIL YAPTIM BEN BUNU?
Tayin isteği nedeniyle gittiği Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki silahlı saldırıda bacağından vurularak etkisiz hale getirilen trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun (38), tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, olayla ilgili meslektaşlarına verdiği ilk ifadesinde şaşkın olduğunu belirterek, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi.
İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri de saldırı olayını çok yönlü araştırmak için inceleme başlatırken, saldırgana ait cep telefonu, mail ve sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.

YARALI POLİS MÜDÜRÜ POLAT, YOĞUN BAKIMDA
Karın bölgesine aldığı kurşunla yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın tedavi gördüğü hastanede ameliyattan çıkarak Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındığı belirtildi. Yaralı polis Polat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

KARDEŞİNDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM
Öte yandan, uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin kardeşi Volkan Verdi, kişisel sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı. Şehit olan ağabeyinin tayinin cennete çıktığını belirten Volkan Verdi, yaptığı paylaşımında, "Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni târîhe desem, sığmazsın. Ailemizin gözbebeği canım abim Altuğ Verdi'nin tayini cennete çıktı. Allah'ım seni şehitlik mertebesinde ağırlasın. Adını, namını, karakterini, sevgini sonsuza kadar yaşatacağım" ifadelerini kullandı. Volkan Verdi'nin yürek burkan paylaşımında binlerce takipçi yorumda bulanarak acılı aileye taziye dileklerinde bulundu.

BAKAN SOYLU'DAN TAZİYE ZİYARETİ
Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Sahil Camii morguna getirildi. Şehit Verdi'nin babası Ertuğrul Verdi ise İstanbul'dan geldikleri Rize'de taziyeleri kabul etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Portakallık Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret ettiği aileye taziyelerini iletti. Şehidin eşi Leyla Verdi ise evden çıkarak otopsinin yapıldığı Adli Tıp Kurumu'na geçti. Leyla Verdi'nin ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.