Ete işte böyle su katılıyor

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı gıda sektöründeki hileleri ekrana getirmeye devam ediyor.

Deşifre geçtiğimiz aylarda hazır kıyma ve işlenmiş et ürünlerinde yapılan hileleri ekrana getirmiş ve büyük yankı uyandırmıştı.
Deşifre bu hafta da, enjeksiyon makineleriyle kırmızı ete, sıvı enjekte edildiğini ortaya çıkardı.
Veteriner Hekim Can Demir, Kasaplar Odası Başkanı Bilgin Şahin, Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Yücesan ve Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak'ın konuk olduğu programda, kırmızı etin suyla nasıl şişirildiği gözler önüne serildi.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.