Ete işte böyle su katılıyor
A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı gıda sektöründeki hileleri ekrana getirmeye devam ediyor.
- Gündem
- Giriş Tarihi: 00:00 | 14.12.2012
- Güncelleme Tarihi: 12:50 | 15.12.2012
Deşifre bu hafta da, enjeksiyon makineleriyle kırmızı ete, sıvı enjekte edildiğini ortaya çıkardı.
Veteriner Hekim Can Demir, Kasaplar Odası Başkanı Bilgin Şahin, Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Yücesan ve Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak'ın konuk olduğu programda, kırmızı etin suyla nasıl şişirildiği gözler önüne serildi.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER