Son dakika: Niğde'de ortalık savaş alanına döndü! Ölü sayısı artıyor...
Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Birbirlerine silahlarla ateş açan taraflardan 3 kişi hayatını kaybetti 10 kişi de yaralandı.

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bayat köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Birbirlerine silahlarla ateş açan taraflardan 10 kişi yaralandı.

16 KİŞİ GÖZALTINDA
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılardan Fehim Kıran'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 9 yaralıdan da Ramazan Kılıç ve Mehmet Kılıç da kurtarılamadı. 7 yaralının tedavileri sürüyor.





















