Restoran ve kafelerde kuver soygunu! Adisyondaki detay çileden çıkarttı
Fahiş fiyatta liderliği elden bırakmayan restoran ve kafelerin son soygun yöntemi 'kuver' oldu. Hemen her gün menü fiyatlarını artıran restoran ve kafeler işi iyice azıttı. Şişen adisyonlara bir de fahiş ‘kuver ve servis’ ücretleri ekliyorlar. 40 TL’lik iki çaya 50 TL kuver yazan da var, pasta servisine 1.000 TL isteyen de.
- Ekonomi
- Sabah
- Giriş Tarihi: 07:30 | 29.01.2023
Sabit giden döviz kuru, indirilen elektrik ve gaz ücretleri, düşüşe geçen hububat ve tahıl fiyatları, marketlerdeki sabit fiyat uygulamalarına rağmen zam üstüne zam yapan restoran ve kafeler, şimdi de servis ya da kuver ücreti adı altında vatandaşa fatura çıkarıyor.