Pakistan'da üç katlı binada patlama: 16 can kaybı
Giriş Tarihi:
Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
|
İHA
Pakistan'ın en kalabalık şehri Karaçi'de meydana gelen korkunç tüp patlaması sonucu üç katlı bir bina kısmi olarak çöktü. Olay yerinde yapılan ilk belirlemelere göre en az 16 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.
Pakistan'ın Karaçi kentinde bulunan Soldier Bazaar bölgesinde üç katlı bir binada tüp patladı. Binada patlama sonucu kısmi çökme meydana gelirken, 4'ü çocuk, 6'sı kadın toplam 16 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.
Yetkililer, patlamanın binanın birinci katında meydana geldiğini ve binanın bir bölümünün çökmesine yol açtığını belirtti. Polis, enkaz altında 1 kişini daha olabileceğini değerlendirdiklerini ve arama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.