A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
17 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Gazze’de ölüm soğuktan geliyor: İsrail ablukasında 17 kişi donarak öldü Altay bebeğin davasında müebbet hapis istemi! İlaç değil zehir detayı bilirkişi raporunda Orta Çağ filmlerinden fırlamış gibi! Bin yıllık kale ziyaretçilerin radarına girdi Dışişleri Bakanlığı 104 aday meslek memuru alımı! İşte sınav takvimi ve şartları Kuruluş Orhan’ın Asporça’sı Alina Boz’un Rus annesini görenler şoke oldu Kilo aldırır sanılıyor ama her ekmek aynı değil! Bu ekmek sindirimi destekliyor, kabızlığa iyi geliyor Sokak ortasında darp edilmişti! Anlattıkları kan dondurdu Gram ve çeyrek altında tarihi seviyeler! Dev banka 2026 tahmini açıkladı
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Davutoğlu: Bahçeli sen edep nedir bilir misin?

Davutoğlu: Bahçeli sen edep nedir bilir misin?

Giriş: 25.02.2015 00:00 Güncelleme: 25.02.2015 15:22

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Davutoğlu, "Bundan sonra bu kanunun gecikmesi sebebiyle herhangi bir molotof kokteyli saldırısı olursa sorumlusu muhalefet partileridir" dedi. Davutoğlu "Bahçeli özür dilemelidir. Sayın Bahçeli sen edep nedir bilir misin? Günlerdir çalışan görevliler karşısında devlet adabı nedir bilir misin?" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Buradan bütün muhalefet partilerine şimdiden sesleniyorum; eğer bu kanunu engellemeye devam ederlerse, bundan sonra bu kanunun gecikmesi sebebiyle herhangi bir molotof kokteyli saldırısı olursa, maskeli birtakım saldırılar olursa, vandalizm olursa sorumlusu onlardır" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

- Milletimizin bunu çok açık görüyor öyle bir hava estiriliyor ki içerde ve dışarda ABD'de bir gazetede yazı yazılıyor Kılıçdaroğlu sokağa davet ediyor bunların karşısında duran AK Parti hafızasıdır. Kurban Bayramını milletimize dar eden olayların üzerinden bir hafta geçmeden tedbirleri görüşüldü 6-7 Ekim olaylarının çizdiği tablo acilen tedbirler alınmasını zorunlu kıldı. İlgili bütün birimlerinin katıldığı bir toplantıda bir daha böyle olayların yaşanmaması için alınan tedbirler kamuoyu ile paylaşıldı bu kürsüden iç güvenlik paketi detayları paylaşıldı muhalefet partilerinden ses yok. Meclis ve komisyona gönderildiğinde yine ses yok. TBMM Genel Kurul'a geldiğinde hareket geçtiler dışardan sesle. Seçim öncesinde kaos çıkarmak için. Bu kirli ittifakları anlatacağız. MHP'nin HDP ile nasıl ittifak yaptığını anlatacağız.

- Özgürlüklerin teminatı AK Parti'dir bize kimse özgürlük dersi veremez. Bizi eleştirenlerin düşünce özgürlüğünü savunmak bizim görevimiz. Gösteri hakkı adı altında şehirler yakılırsa buna izin vermeyiz.

- Hepsinin tek bir meselesi var seçimlere giderken kaos oluşturmak bu kararı onlar almadı bunlar piyon dışardan etkili. Buradan bir kez daha sesleniyorum teklif getirin teklif getirmediler bu yasanın her bir maddesi uluslararası normlara uygun.

- Biz hiçbir yerde demokratik standartlardan vazgeçmedik. Onlar kirli ittifaklarla bunu engellemek istiyorlar. Sandığa değilde sokağa çağırıyorlar sandığa gelin sandığa. Meclis Başkan Vekiline saldırıyorlar divan önünde slogan atıyorlar Meclis'in manevi şahsına hakaret ediyorlar. Direnişe çağırmak onlara demokrasiye çağırmak bize yakışır.

- Bu kanunu engellemeye devam ederler ve molotof ve vandalizm olursa sorumluluğu onlarındır. Bu kirli ittifakı anlatacağız. Bir şeye kesinlikle izin vermeyeceğiz Türkiye'nin özgürlüklerinin tehdit edilmesine izin vermeyeceğiz.

- Özgecan Aslan kızımızı hunharca bir şekilde kaybettik ve Türkiye'de bir seferberlik ilan ettik AK Parti döneminde kadına şiddet konusunda birçok önlem aldık.

- Fırat Çakır adlı gencimizi üniversitede kaybettik bazı unsurlar universitelerimizi karıştırmak istiyor olabilir bir akademisyen ve hoca olarak da öğrenciler arasında ayrım yapmamış bir hoca olarak öğrencilere sesleniyorum şiddete başvurmayın şiddet üzerinden kutuplaşılması Türkiye'ye yapılacak en büyük ihanettir.

- Şah Fırat operasyonu ile biz dört ana hedefe ulaştık. Birincisi tarihi mirası korumaktı. Sadece Süleyman Şah değil Orhun Anıtları, Türkmenistan, Libya gibi ülkelerdeki türbeler bizim dönemimizde restore edildi. Biz hep tarihi mirasımıza sahip çıkmanın onurunu yaşadık. Tarihi mirası korumak bizim için onur ve izzet meselesidir. Bu mirası korumak askerlerimizi salimen ülkemize getirmek için bir ay önce gerekli direktivleri verdik. Geçtiğimiz hafta netleşti ve sayın cumhrubaşkanımızın onayı alındıktan sonra düğmeye basıldı. Eş zamanlı iki harakat başlatıldı. Aynı anda 6-7 saat iki yerde azizi bayrağımız dalgalandı. Tek bir kayıpla ülkemize döndüler bu bütün dünyada takdir topladı ama muhalefet tahkire yöneldi. Ben Bahçeli'ye soruyorum siz de başbakan yardımcılığı yaptınız kaç tane mirasa sahip çıktınız. Budapeşte'de Galiçya Şehitliği'ni ziyaret ettim nerede şehitlik varsa ihya ettik. Hiç unutmam bir çok şehidimizin makamı metruk haldeydi. Miyammar'da şehit düşen askerlerimiz biz elçi gönderene kadar sadece kağıt üzerinde biliniyordu. Nerede bir şehitlik varsa orada Kuran va bayrağımız olacaktır. Osmanlıcaya yabancı dil muamelesi yapan Kılıçdaroğlu bir anda Süleyman Şah'ı gördü.

- İkinci hedef uluslararası hukuğumuza sahip çıkmaktı iki eş zamanlı operasyonun amacı vatn toprağına sahip çıkmaktı. Değişik eleştiriler getirdiler. Bahçeli genelkurmay başkanımıza vatn toprağı nedir bilir misin diyr sordular. 1935 ve 1973-1975 tarihlerinde yer değiştirildi. CHP'ye soruyorum bu değişikliklerde vatan toprağı terk edilmemişse şimdi neden ter edilmiş oldu? Hayır uluslararasu hukuk açısından türbenin bulunduğu yer bizim toprağımızdır şimdi de Eşme'dir. O dönemdeki nakillerde doğrudur. Bahçeli'nin yaptığı açıklamalar devlet ahlakına uymamaktadır. Genelkurmay Karargahı'nda bir an gözlerini kırpmadılar. Bahçeli özür dilemelidir. Sayın Bahçeli sen edep nedir bilir misin? Günlerdir çalışan görevliler karşısında devlet adabı nedir bilir misin?

- Musul konsolosluğu için ne kadar eleştirilerde bulundular şimdi tahliye etmiyoruz sadece taşıyoruz yine eleştiriliyoruz. Askerlerimiz kalsa ve birine birşey olsa eleştireceklerdi. Bunların derdi Türkiye'ye nereden darbe vurabiliriz. Askerlerimiz salimen gelmiş ve ailelerine kavuşmuştur. Eşme'de nakli kubur yapılacak ve Süleyman Şah ebediyen Türk toprağı olacak orada kalmaya devam edecektir. İnşallah o tekbir sesleri Suriye topraklarında albayrak ile yükselecek. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması Suriye resmi ajansında yer aldı hayırlı olsun Türkiye'nin gönlüne girmedin.

- Bundan sonra olabilecek riskleri düşünerek bir oldu bitti ile çatışma ortamına girmemesi için tedbir alındı ve şuan elimiz daha güçlüdür. Bu çalışmaları sürdürürken açıklamalar oldu kimlerden destek aldı diye. Bir kez daha söylüyorum Türkiye kimseden izin de almaz yardım da almaz. Sivil kayıpların engellenmesi için taraflara bildirimde bulunuldu. Dakika sapmadan plan uygulandı. Askerlerimize sivil ve askeri unsurlara teşekkürü bir borç biliyorum onalra güvenimiz tamdır. Bu faliyetler dışında iki hafta içinde birçok çalışma yaptık.

- Kongrelere katıldık 1070 kongre yaptık parti bu demek 2700 kongre yapabilen bir partiye gerçek anlamda teşkilat denir. Ayrıca gayrimüslim vatandaşlarımzıla bir araya geldik onlarla önümüzdeki dönemle ilgiliistişarede bulunduk. Pakistan ve Macaristan'a ziyarette bulunduk. 3. Havalimanı alanında incelemelerde bulundum. Doğu Karadeniz Projesini açıkladık. 846 belediye başkanımızı burada toplayıp atılacak adımları gözden geçirdik. Bu haftanın önemli bir gelişmesi de aday adaylık sürecinin tamamlanması. Önümüzdeki hafta temayüller yapılıp mülakatlar yapılacak 14 Nisan'da geçici aday listesi açıklanacak.
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Adım adım Terörsüz Türkiye’ye: Kurtulmuş parti grup başkanvekilleriyle görüşecek
Güllü cinayetinde miras kuşkusu! BES ve sigorta detayı | Kardeşlerinden suç duyurusu
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Orta Çağ filmlerinden fırlamış gibi! Bin yıllık kale ziyaretçilerin radarına girdi
  • Kilo aldırır sanılıyor ama her ekmek aynı değil! Bu ekmek sindirimi destekliyor, kabızlığa iyi geliyor
  • Dışişleri Bakanlığı 104 aday meslek memuru alımı! İşte sınav takvimi ve şartları
  • Gram ve çeyrek altında tarihi seviyeler! Dev banka 2026 tahmini açıkladı
  • 17 Aralık TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var, Kuruluş Orhan yeni bölüm saat kaçta?
  • Emekliye 3'lü ödeme tablosu! SSK, BAĞ-KUR'luya kazançlı hesap: İkramiye+promosyon
  • 18-24 Aralık A101 aktüel kataloğu: Bu hafta A101 Aldın Aldın’da ne var?
  • KYK burslarına 2026’da zam var mı? Lisans, yüksek lisans ve doktora tutarları
  • Hava durumu raporu: Yağış yok, sis ve don uyarısı! İstanbul’da kar yağacak mı?
  • Bitlis'te okullar tatil mi, son durum ne? Hangi illerde kar tatili var?
  • Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor! Mutfaktaki o ikili meğer mucizeymiş
  • Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan duygusal paylaşım! “Aylarca yolunu gözledik…”
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS