Dicle Nehri'nde vatandaşları uyaran görevliye bıçaklı saldırı: Yaşam mücadelesi veriyor

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Dicle Nehri'nde görevli olan bir kişi iddiaya göre vatandaşları çimlere basmamaları konusunda uyardı. Bir grup genç, görevliyle sözlü tartışmaya girmesinin ardından bıçakla saldırdı. Olayda 5 yerinden bıçaklanan görevli yere yığılırken kaldırıldığı, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Heybet B. isimli görevlinin ise hastanede tedavisi sürerken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Dicle Nehri'nde vatandaşları uyaran görevliye bıçaklı saldırı: Yaşam mücadelesi veriyor

Cizre'de Kale Mahallesi'nde bulunan Surdibi Aile Parkı'nın bakım, onarım ve temizliğinden sorumlu olan Heybet B., iddialara göre sulama yapılan çimlere basılmaması için uyarılan bir gurup genç ile sözlü tartışma yaşadı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu guruptakilerden biri Heybet B.'ye bıçakla saldırdı. Vücuduna 5 bıçak darbesi alan Heybet B. kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.


Bıçaklı saldırıya uğrayan park görevlisi Heybet B. (İHA) Bıçaklı saldırıya uğrayan park görevlisi Heybet B. (İHA)

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Çevredeki vatandaşların 12 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bayram, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulansla Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Heybet B.'nin durumunun kritik olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN