Acı haberi öğrenen Bengü bayıldı

Geçirdiği kaza sonucu hastanede tedavi gören Bengü'ye doktorları, koruması Ümit Özer'in öldüğünü söylemedi. Ancak Bengü acı haberi Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan gelen telgrafla öğrendi. Bu arada yaralı şoför Salih Talat Yağlıcı da polise kazanın nasıl olduğunu anlattı.

Acı haberi öğrenen Bengü bayıldı
Hastanede tedavisi süren Bengü'ye üzülmemesi için korumasının öldüğü dün gün boyu söylenmedi. Doktorlar sürekli korumasını soran Bengü'ye acı haberi psikologlar eşliğinde vermeyi planladı. Ancak sürekli ağlama krizlerine giren Bengü'ye haber bir türlü verilemedi.

Vatan'ın haberine göre; Bengü acı haberi dün 19.00 sıralarında Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan gelen ''Sevgili Bengü, Çok geçmiş olsun. Kazada hayatını kaybeden Ümit ÖZer'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dilerim'' telgrafıyla öğrendi. Telgrafı okuyan Bengü çığlık atarak bayıldı. Sinir krizi geçiren Bengü'ye sakinleştirici verildi.