Maç Sonuçları

Galatasaray evinde gol olup yağdı! Galatasaray 7-0 Kastamonuspor (MAÇ SONUCU-ÖZET) İşte maçın tüm golleri...

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan sürerken Süper Lig'de şampiyonluk arzulayan Galatasaray üçüncü tur ön eleme maçında 2. Lig ekiplerinden Kastamonuspor'u ağırladı. Sarı kırmızılılar karşılaşmadan 7-0'lık gibi net bir skorla ayrılırken maçta Gomis, Seferoviç, Rachica yıldızlaştı. Maçın tüm gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Giriş: 19 Ekim 2022, Çarşamba 17:39 Güncelleme: 19 Ekim 2022, Çarşamba 23:05

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur heyecanı yaşanıyor. Kupanın favorilerinden olan Galatasaray, serüvenine bu turda başladı. Cimbom sahasında Kastamonuspor ile karşılaştı.

Sarı kırmızılılar adeta gol oldu yağdı ve sahadan 7-0 galip ayrıldı. Maçta Galatasaray'ın golleri 27' Ramazan Işık (kk), 39' Seferovic, 53' Gomis, 56' Rashica, 65' Ross, 74' Kerem ve 81' Hamza Akman'dan geldi.

GALATASARAY-KASTAMONUSPOR 11'LERİ:

Galatasaray: Okan, Dubois, Emin, Ross, Aanholt, Oliveira, Berkan, Yusuf, Rashica, Gomis, Seferovic.

Kastamonuspor: Sefa, Ramazan, Kemal Can, Faruk, Şaban, Hakan, Ayhan, Ömer Faruk, Mustafa, Amir Emin, Efe.

ASLAN 18 KEZ MÜZEYE GÖTÜRDÜ

Galatasaray, 18 Türkiye Kupası'yla bu turnuvanın en çok şampiyon olan takımı unvanına sahip durumda. Galatasaray'ın hedefi 19. kez kupayı müzesine götürmek.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Kayserispor maçının 11'ine göre Kastamonuspor'a karşı rotasyon yaptı ve 11'i tamamen değiştirdi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Galatasaray Nef Stadyumu'nda TFF 2. Lig ekiplerinden GMG Kastamonuspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu mücadelede rotasyon yaptı ve son olarak Süper Lig'de oynadıkları Kayserispor maçının 11'ini tamamen değiştirdi. Buruk ayrıca Kastamonuspor karşısında tek forvetli sistemden çift forvetli sisteme geçti.

MATHİAS ROSS İLK KEZ FORMAYI GİYDİ

Sezon başında Aalborg takımında transfer edilen Danimarkalı futbolcu Mathias Ross, Kastamonuspor maçıyla birlikte ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Teknik Direktör Okan Buruk, 21 yaşındaki futbolcuya 11'de görev verdi.

OKAN KOCUK BU SEZON İLK KEZ KALEDE

Geçtiğimiz sezon Giresunspor'da kiralık olarak geçiren ve tekrar takıma dönen kaleci Okan Kocuk bu sezon Galatasaray'da ilk kez görev aldı. Süper Lig'de oynanan maçlarda Uruguaylı kaleci Fernando Muslera 11 başlarken, Teknik Direktör Okan Buruk kupada kaleyi Okan Kocuk'a emanet etti.

GALATASARAY RASHİCA İLE 1-0 ÖNE GEÇTİ! TIKLA GOLÜ İZLE

SEFEROVİÇ FARKI 2'YE ÇIKARDI! TIKLA GOLÜ İZLE

GOMİS'TEN KLAS GOL! 3-0 TIKLA GOLÜ İZLE

RASHİCA YİNE SAHNEDE! 4-0 TIKLA GOLÜ İZLE

YENİ TRANSFER ROSS DA KERVANA KATILDI! 5-0

KEREM AKTÜRKOĞLU GOLLE DÖNDÜ! 6-0

GENÇ HAMZA GOLLE TANIŞTI! 7-0

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN