Maç Sonuçları

Trabzonspor Kayserispor maç sonucu: 1-0

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer, zorlu mücadeleden Cornelius'un golüyle 1-0 galip ayrılarak final için avantaj yakaladı. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 10 Mayıs'ta Kayseri'de oynanacak.

Giriş: 19 Nisan 2022, Salı 16:03 Güncelleme: 20 Nisan 2022, Çarşamba 09:52

Turkuvaz Medya'nın yayıncılığını yaptığı Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile Kayserispor, yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi.

A Spor ekranlarından canlı yayınlanan mücadeleyi ev sahibi Trabzonspor 1-0'lık skorla kazandı.

Bordo-mavililere avantajı getiren golü 87. dakikada Andreas Cornelius kaydetti.

GOL | TRABZONSPOR 1-0 KAYSERİSPOR

RÖVANŞ 10 MAYIS'TA KAYSERİ'DE!

Finale yükselecek takımın belirleneceği rövanş mücadelesi, 10 Mayıs'ta Kayserispor'un ev sahipliğinde Kadir Has Şehir Stadı'nda oynanacak.

10. dakikada Visca'nın ceza alanı içinden sert vuruşunda kaleci Lung, yatarak topu çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.

15. dakikada Visca'nın sağdan ortasına Kouassi'nin kafa vuruşunda, savunma çizgi önünden topu kornere gönderdi.

22. dakikada Visca'nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Bakasetas'ın yerden şutunda, kaleci Lung meşin yuvarlağı kornere çeldi.

33. dakikada Visca'nın sağdan ortasına ceza alanı içinde iyi yükselen Cornelius'un kafa vuruşunda, top kalele Lung'da kaldı.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Visca, Abdülkadir Ömür, Kouassi, Cornelius.

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Attamah, Campanharo, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

TRABZONSPOR KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı, 19 Nisan Salı günü saat 20.30'da başlayacak. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele, A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR'UN KUPA YOLU
Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turda başlayan Trabzonspor; sırasıyla Boluspor, Denizlispor ve Antalyaspor'u eleyerek yarı finale adını yazdırdı.

KAYSERİSPOR'UN KUPA YOLU
Ziraat Türkiye Kupası'na 3. tur maçıyla start veren Yukatel Kayserispor; sırasıyla Hopaspor, Iğdır FK, 68 Aksaray Belediyespor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale kaldı.

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN