Zeynep Casalini ile Tahsin Berk yeniden birlikte
ESKİ EŞLER YENİDEN BİRLİKTE
Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini, geçtiğimiz yıl ayrıldığı eski eşi Tahsin Berk ile yeniden bir araya geldi. "Köprüler" isimli şarkısıyla iyi bir ivme yakalayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk ile ortak oldu. Casalini ortak olduğu işletmede hem garsonluk yapıyor, hem şarkı söylüyor. Geçtiğimiz yıl şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşi Tahsin Berk ile birlikte Gravilya Kahve ve Yemek Evini ortaklaşa işleten Casalini, İHA muhabirine samimi açıklamalarda bulundu.
ESKİ EŞİYLE BİRLİKTE ORTAK MEKAN İŞLETİYORLAR
Bir yandan kızı Dafne'ye bakarken bir yandan müzik hayatına devam eden Casalini, eski eşi ile beraber ortak işlettikleri mekanda ise garsonluk ve aşçılık yapıyor. 8 yıl önce Bodrum'a yerleşen ve sakin bir hayat yaşayan Casalini, hayatında en çok yapmak istediği şeyin motosiklet ile dünya turuna çıkmak olduğunu açıkladı. Aşık olmayı istediğini de söyleyen ünlü sanatçı, eski eşinden zaman zaman iş gereği fırça yediğini de anlattı. Vejetaryen olan Casalini şimdilerde ise vegan olduğunu söyledi.
TAHSİN BERK ANNESİNİ KAYBETTİ
Eski eşi Tahsin Berk'in annesini kaybettiğini söyleyen Casalini, "Tahsin kötü günler geçirdi, annesini kaybetti ve memleketine gitmek zorunda kaldı. Ben 1 buçuk ay boyunca burada 2 arkadaşımla beraber çalıştık ciddi bir şekilde. Bazen bu tempoyu yakaladığının farkına varamıyorsun. Bir bakıyorsun mekanda 25 kişi aynı anda var. Bir yandan içecek veriyorsun, bulaşık yıkıyorsun, ekmek kesiyorsun, sipariş alıyorsun o arada asistanım arıyor 'Zeynep hanım konser var' diyor. Çok çılgın bir şey ama boş durup düşünmektense bu kadar yoğun olup bir şeye zaman ayıramamak sadece yaptığın şeye konsantre olmak çok daha iyi bir şey" diye konuştu.
"KIZIM ŞANSLI BİR ÇOCUK"
Kızıyla çok güzel zaman geçirdiğini anlatan Casalini, "Annelik çok güzel gidiyor. Dafne tam bir bal kabağı. Dafne okuldan geldikten sonra hep beraberiz. Gece eve döndüğümüzde de hep koyun koyuna yatıyoruz. Kızım ile sabah ve gece görüşebiliyoruz en çok. Okuldan döndükten sonra mekanımıza geliyor. Babası da burada ben de buradayım, şanslı bir çocuk olarak büyüyor kızım" ifadelerini kullandı.
ESKİ EŞİYLE ORTAK OLDULAR
Eski eşi Tahsin Berk ile beraber Gravilya Kahve ve Yemek Evini işlettiklerini belirten Casalini, "Bizim bir çocuğumuz var. Beraber yürütebileceğimiz bir işimiz var Tahsin'le. Mekanımızı beraberce işletmeye karar verdik. Bu şekilde daha iyi ve daha huzurlu bir ortam oluyor. Ben gittim mi o burada duruyor. O gitti mi ben burada duruyorum kızımla ilgileniyorum. Aileden olmayan birine bir şeyi emanet etmek hem daha zor hem de başka birini meşgul edemezsin çok fazla. Çok iyi iki ortak gibi, onun çok iyi bildiği şeyler var. Benim de iyi olduğum şeyler var mutfak gibi. Ben daha iyi insanlarla ilgilenebiliyorum çok alışkın olduğum için. O kahve yapıp emretmeyi seviyor. Burada 2 ortak geçinip gidiyoruz" şeklinde konuştu.