Mükemmel lezzetiyle yöresel tirit yemeği tarifi ve iftar sofrasında günün tatlısı: Sahine
İftar sofraları için alternatif lezzetleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. A Haber muhabiri Figen Koçak bugün de Şef Can Şaşkın'dan iki farklı tarif aldı. Tirit yemeği ve Sahine tatlısı. İşte püf noktaları...
Bu şekilde yaklaşık 15-20 dakika arasında pidemiz pişiyor.
EVDE 10 DAKİKADA HAZIRLANAN KİRDE KEBABI TARİFİ
Oldukça pratik hızlı hazırlanan bir kebap kirde kebabı.
İsterseniz misafirleriniz için isterseniz de kendiniz için yapın. Peki nasıl yapılır? Malzemeleri neler?
Şef Necati Yılmaz, yapılışını tek tek anlattı.
İşte kirde kebabı hazırlanışının püf noktaları;