Erdoğan ailesinin mutlu günü
İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu sabah mutlu bir haber aldı. Cumhurbaşkanı, beşinci torununa kavuştu.
Ardından o mutlu haber geldi. Enerji Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi.
Beşinci kez torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Emine Erdoğan ise, Sakarya'da katıldığı programın çıkışında basın mensuplarının tebriklerini kabul etti.
"ALLAH HERKESE NASİP ETSİN"

Beşinci kez torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Emine Erdoğan, Sakarya'da katıldığı programın çıkışında basın mensuplarının tebriklerini kabul etti. Emine Erdoğan, "Hayırlı olsun, Allah herkese nasip etsin. Çok mutluyuz" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak üçüncü çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Albayrak ailesinin dün gece İstanbul'da erkek çocukları dünyaya geldi.
Berat ve Esra Albayrak çiftinin dünyaya gelen bebeklerinin Ahmet Akif (9) ve Emine Mahinur(6) adlarında iki kardeşi bulunuyor.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TORUN SEVİNCİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da kızları Esra Albayrak'ın üçüncü kez anne olmasının ardından beşinci torunlarının sevincini yaşıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın oğulları Bilal Erdoğan ile Reyyan Erdoğan'ın da 9 yaşında Ömer Tayyip ve 2 yaşında Ali Tahir adlı iki çocukları var.