Maç Sonuçları

Terim'den imalı Gökhan Çıra cevabı

17 Aralık 2019, Salı 11:36
Terim'den imalı Gökhan Çıra cevabı

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Tuzlaspor'u deplasmanda 4-0 yenerek son 16'ya kaldığı mücadelede maçtan çok maç sonu yaşananlar konuşuldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrası Gökhan Çıra'nın açıklamalarına yanıt verdi.

Sahasında ilk maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, rövanş maçını 4-0 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalmayı başardı.

İlk maç sonrası yaptığı paylaşımla çok tartışılan Tuzlasporlu Gökhan Çıra, rövanş maçının ardından da açıklamalarda bulunmuş ve Fatih Terim hakkında "Gelmiş bizim yardımcı antrenör'ün omzundan tutup 'Gökhan Çıra sen misin?' diye soruyor. Mafya mısın sen? Sen kimsin? Beni istediği zaman bulabilir. Evimi herkes biliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Çıra'nın bu sözleri sorulan Fatih Terim ise maç sonrası A Spor'a verdiği röportajda şunları söyledi:

RAKİBİ CİDDİYE ALDIK
"İlk maçın ardından rakibi biraz daha ciddiye aldık. Bize yakışanı yaptık. Gereğini yaptık. Sonuç itibarıyla ciddiye aldığımız her maç bizim için buna benzer biter."

FEGHOULI VE FALCAO'DAN MEMNUNUM
"İlk yarı itibarıyla herhalde 10 tane pozisyona girdik. 7-8 tane sadece sağ taraftan girdik. Ciddi odluğumuz zaman olay çok başka boyuta geliyor. Feghouli ve Falcao'dan memnunum. Falcao'dan fiziği de yavaş yavaş iyileşirse çok daha iyi olur. Memnunum ikisinden de. "

GÖKHAN'I TEBRİK EDECEKTİM
"Bana da şimdi soruyorlar. Gökhan'ı sormuşsun diye. Tabi soracağım. Bizim altyapıda oynamış. Geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş. Tebrik edecektim çabucak dönmüşsün diye. Oluyor bazen böyle olaylar. Üzerine düşen neyse onu yapar. Yakışanı yapar."

MAÇIN DİĞER VİDEOLARI

  • ÖZET
  • GOLLER
  • DİĞER