Maç Sonuçları

Antalyaspor-Beşiktaş finali öncesi Atiba Hutchinson: Finali kazanmayı istiyoruz

17 Mayıs 2021, Pazartesi 06:34
Antalyaspor-Beşiktaş finali öncesi Atiba Hutchinson: Finali kazanmayı istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, Antalyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya gelecek. Dev final öncesinde siyah-beyazlılarda Atiba Hutchinson, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yıldız, "Bu finali kazanmayı çok istiyoruz. Uzun bir sezon oldu" dedi. İşte deneyimli futbolcunun basın toplantısı... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)

Beşiktaş'ın takım kaptanı Atiba Hutchinson, final oynamanın her futbolcuyu motive ettiğini söyledi. Siyah-beyazlı ekipte 8 yıldır forma giyen Kanadalı futbolcu, "Yarın bizi yeni bir final bekliyor. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Futbolcular olarak finali kendi aramızda zamandan beri konuşuyoruz. Uzun bir sezon oldu, bazen işler istediğimiz gibi gitmedi ama yarın son maça çıkıyoruz ve son maçı da kazanıp sezonu istediğimiz gibi bitirmeyi istiyoruz" dedi.

Son şampiyonlukla 3'üncü kupasını kazandığı Beşiktaş'ta daha önce Türkiye Kupası'nı havaya kaldıramayan Atiba, "Finaller çok motive edici bir şey, her futbolcunun hayalidir. Çifte kupa fikri çok heyecan verici" diye konuştu.

Atiba, sosyal medyada taraftarların kendisinin heykelini dikme projeleriyle ilgili, "Heykel konusu taraftarların takdiri. Yarın kazanmamız gereken bir maç var" ifadelerini kullandı.

MAÇIN DİĞER VİDEOLARI

  • ÖZET
  • GOLLER
  • DİĞER