Maç Sonuçları

"Bu sezonu kupayla taçlandırmak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, iyi geçirdikleri sezonu kupa ile taçlandırmak istediklerini söyledi.

Giriş: 30 Mayıs 2017, Salı 00:00 Güncelleme: 30 Mayıs 2017, Salı 21:31

Yeni Eskişehir Stadı'nda yarın yapılacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan Avcı, üç senedir gelişen bir takım olduklarını belirtti.

Her yıl üste koyarak, oyunu ve oyun kalitesi artırarak devam ettiklerini anlatan Avcı, şunları kaydetti:

"Bu sene iki kulvarda yarışarak, harika bir sezonla sonuçlandırdık. Bu sezonu kupayla taçlandırmak istiyoruz. Aykut Kocaman da 2,5 yıldır Konyaspor'da devamlı çıkış halinde. Bu sene de kupada final oynayacağız. İki hak etmiş takım finalde karşılayacak. Umarım kupayı biz alırız. Final maçından her türlü senaryo üzerinde çalışıyoruz. Bu rekabet de tarihte yerini alacak. Önemli olan fair-play ruhuyla güzel bir maç olmasıdır. Bizim için 33 hafta ligin üçüncülüğüne düşmemek, bunun 17 haftası lider kalmak ligin yarışında olmak gelişimimize katkı sağladı. Bugün kupada da ligde de ilk 2 takım arasında bulunmak gelecek yıl gelişim sağlayacak. Yarın ki maça rahat bir şekilde hazırız."

- EMRE BELÖZOĞLU: "KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK"

Medipol Başakşehir Takım Kaptanı Emre Belözoğlu ise yarın önemli ve değerli bir maça çıkacaklarını anlattı.

Birbirine benzer hedefleri olan ve lige renk katan iki takımın güzel bir maç yapacağını belirten deneyimli futbolcu, "Biz herkesin taktiri kazandık bu seneyi kupayla taçlandırmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Hak edenin kazandığı bir maç ortaya çıksın." değerlendirmesinde bulundu.