A HABER GALERİ
Yemesi zevkli ama yapması çok zahmetli! 24 saat boyunca...
Türkiye'de peynir üretiminde önemli yere sahip Kars'ta, erken saatlerde büyükbaş hayvanlarını 2400- 2840 rakımlı yaylalara götürüp zengin bitki örtüsüyle besleyen vatandaşlar, elde ettikleri doğal katkısız sütlerle gravyer üretiyor.
Giriş Tarihi: 30.05.2019 12:31
Güncelleme Tarihi: 30.05.2019 12:31
- 1
- 12
Yemesi zevkli ama yapması çok zahmetli! 24 saat boyunca...
- 2
- 12
Yemesi zevkli ama yapması çok zahmetli! 24 saat boyunca...
- 3
- 12
Yemesi zevkli ama yapması çok zahmetli! 24 saat boyunca...
- 4
- 12
Yemesi zevkli ama yapması çok zahmetli! 24 saat boyunca...
- 5
- 12
Yemesi zevkli ama yapması çok zahmetli! 24 saat boyunca...