A HABER GALERİ
İrem Derici Lider Şahin kavgasında yeni gelişme! Gazete kupürleriyle yanıt verdi!
Bir dönem aşk yaşayan İrem Derici ve Lider Şahin, ilişkilerini sonlandırmalarının ardından birbirleri hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Derici hakkında açıklama yapmış, 'İlişkimiz bir sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi' demişti. Şahin'in sözlerinin ardından paylaşım yapan İrem Derici eski aşkına gönderme yapmıştı. Son olarak İrem Derici'ye yanıt veren Şahin, 1986 yılına ait gazete kupürünü paylaşarak cevap verdi.
Şarkıcı Selami Şahin'in büyük oğlu Lider Şahin, bir dönem şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşamıştı. İkili, birlikteliklerini bitirdikten sonra birbirleri hakkında hiç konuşmamıştı.
Lider Şahin, bir röportajda, eski ilişkisi hakkında, "İlişkimiz bir sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi" dedi.
DERİCİ'DEN YANIT GECİKMEDİ
İrem Derici, eski sevgilisinin verdiği bu röportajın ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.
Şarkıcı, paylaşımında "O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o röportajı da haydi neyse" ifadelerini kullandı.
LİDER ŞAHİN'DEN GAZETE KUPÜRLÜ YANIT
Lider Şahin'den de eski sevgilisine karşılık gecikmedi.
Şahin, Instagram sayfasında paylaştığı 1986 yılına ait gazete kupürü ile eski sevgilisine "Sen yokken de ünlüydüm" mesajı verdi.
Ardından bir paylaşım daha yapan Şahin, 'Açıkça iyi niyet ifadesi olan söylemim karşısında, saldırı maksadında bir paylaşım olduğunu sanmıyorum, yakıştırmıyorum. Bunlar magazin tarihinde her zaman olmuş ve olmaya devam edecek gündemler.' açıklaması yaptı.