Maç Sonuçları

Fenerbahçe ve Gençlerbirliği puanları paylaştı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olan Fenerbahçe 27.dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Giriş: 18 Ocak 2017, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 18 Ocak 2017, Çarşamba 22:02

Gençlerbirliği: 0 - Fenerbahçe: 1 (Golü izlemek için tıklayınız)

Gençlerbirliği: 1 - Fenerbahçe: 1 (Golü izlemek için tıklayınız)

Gençlerbirliği: 1 - Fenerbahçe: 2 (Golü izlemek için tıklayınız)

Gençlerbirliği: 2 - Fenerbahçe: 2 (Golü izlemek için tıklayınız)

Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 13'e yükseltti ve grubu lider bitirdi. Fenerbahçe ise 8 puanla 2. sırada kaldı ve gruptan çıkmayı başardı.

FENER YENİ TRANSFERİ İLE ÖNE GEÇTİ
24.dakikada sol kanatta kısa pasla topla buluşan Miroslav Stoch ceza sahası çizgisi üzerinde hareketlendi ve son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderdi. Altıpas alanı içerisinde gelen topa yükselen Oleksandr Karavayev kafa vuruşunu yaptı ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturdu.

İSMAİL ATILDI!
26. dakikada savunma arasına atılan pasa hareketlenen Aydın Karabulut ceza sahası içinde topla buluştu ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Aydın Karabulut topa vurmak isterken rakibi İsmail Köybaşı'nın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk, penaltı kararı verdi ve İsmail Köybaşı'yı kırmızı kart ile oyundan ihraç etti

GENÇLER PENALTI İLE EŞİTLİĞİ SAĞLADI
29 dakikada Serdar Gürler yerden vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden filelerle buluşturdu.

KANARYA TEKRAR ÖNE GEÇTİ
Fenerbahçe, genç Caner Koca ile tekrar öne geçiyor! Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Miroslav Stoch ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Kaleci Johannes Hopf'un müdahalesinden sonra topu altıpas sol çaprazında önünde bulan Caner Koca sağ ayağının dışı ile vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlak sağ kale direğine çarparak filelerle buluşuyor.