Maç Sonuçları

"Gruptan çıkma şansımızı sürdürüyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta karşılaşmasında sahasında Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, gruptan çıkma şanslarının sürdüğünü belirtti.

Giriş: 28 Aralık 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 28 Aralık 2016, Çarşamba 22:04

Kafkas, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önem verdikleri bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirerek "Mücadele gücü ön plana çıkan bir maç oldu. İlk yarı değişik bir sistemle oynadık. Büyük bir avantajı kaybettik. Bunun sorumlusunu kendimizde aramalıyız. Gruptan çıkma şansımızı sürdürüyoruz. Ümraniyespor'u tebrik ederim." diye konuştu.

Kafkas, devre arasında 3 oyuncu takviyesi yapmak istediklerini söyledi.

- ÜMRANİYESPOR CEPHESİ

TFF 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'un teknik direktörü Erkan Sözeri ise ligdeki çıkışlarının kupada da sürdüğünü belirterek, takım savunmasını iyi yaptıklarını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nın oyuncuların ve kulübün tanıtımı açısından önemli bir vitrin olduğunu vurgulayan Sözeri, "İki kulvarda gitmek kolay değil. Bugün kazanmak için sahaya çıktık. Futbolun doğrularını yaptık. Akhisar Belediyespor'a pozisyon vermedik. Ligdeki çıkışımızı burada da sürdürdük. Güzel bir yarışma oluyor. Biz yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Takım savunmasını iyi yaptık." ifadelerini kullandı.