'The Interview' sosyal medyadan silindi
Giriş:
21.12.2014
00:00
Güncelleme:
21.12.2014
12:14
Hacker'ların tehdidi üzerine galası iptal edilen ve sinema salonlarında gösterilmeyeceği açıklanan The Interview filminin, sosyal medya hesapları da hızla ortadan kaldırıldı.
Sony Pictures, ABD ile Kuzey Kore arasında yeni bir diplomatik krize neden olan The Interview filminin sosyal medya hesaplarını da hızlıca temizledi. Sony Pictures'a siber saldırı gerçekleştiren Guardians of Peace, K.Kore lideri Kim Jong-un'a yönelik suikastı konu alan filmin gösterimden kaldırılması için tehditte bulunmuştu.
Sony Pictures, birkaç gün önce galasını iptal ettiğini açıkladığı filmin Facebook ve Twitter hesabını da dün hızlıca ortadan kaldırdı. Filmin Facebook sayfası, silinmeden önce yaklaşık 400 bin beğeni almıştı. Filmin, Twitter hesabı kapatılmasa da bugüne kadar atılan 1800'den fazla tweet'i silindi.

GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN