Manchester City'den, Cengiz Ünder hamlesi!
Manchester City yetkilileri, Medipol Başakşehirli oyuncu Cengiz Ünder’in transfer için İstanbul’a geldi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, transfer için Türkiye'ye geldi...
Manchester ekibinin yöneticileri, Medipol Başakşehir forması giyen Cengiz Ünder için İstanbul'a geldi. Daha önce Bursaspor'dan Enes Ünal'ı da transfer eden City'nin Cengiz için Başakşehir heyeti ile masaya oturacağı belirtildi.
Başakşehir'in ise Cengiz'i bir sene daha takımda tutmak istediği ancak yapılacak teklife ve Cengiz'in düşüncesine göre esnek davranabileceği öğrenildi.
CENGİZ: HAYALİM PREMIER LİG!
Cengiz Ünder daha önce verdiği röportajda, en çok Premier Lig'de forma giymek istediğini şu sözlerle anlatmıştı:
"Her oyuncu Manchester United, Chelsea gibi takımlarda oynamak ister. Bir gün o takımlardan birinde oynayacağıma inanıyorum. Premier Lig'de oynayacak kadar güçlü değilim. Ama 'Yapamam' demiyorum. Çalışırsam orada oynayacak kadar iyi olabilirim. Oynamak istediğim ligler arasında La Liga, Bundesliga ve Premier Lig'i sayabilirim. Ama en çok Premier Lig'i istiyorum.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN