Aurelien Chedjou bardağı taşırdı

Aurelien Chedjou bardağı taşırdı

Elazığspor maçının uzatmalarında neden olduğu penaltı ile kupada Galatasaray'ı galibiyetten eden Kamerunlu futbolcu Chedjou, ligdeki hatalarıyla bu sezon 4 puanın kaybedilmesine neden oldu.

Galatasaray'da Aurelien Chedjou'nun sergilediği isteksiz futbol bardağı taşırdı. Son olarak Elazığ ile oynanan kupa maçının uzatma dakikalarında yaptırdığı penaltı ile galibiyetin uçmasına neden olan 31 yaşındaki futbolcunun hataları takıma zarar verir dereceye geldi.

Parçalı formayı giydiği ilk 3 senede zaman zaman aksamasına karşın iyi oymayan Chedjou, bu süreçte 11 gol atıp 5 asist yapmıştı. Ancak aklı sözleşmede kalan Kamerunlu, bu yıl tel tel dökülüyor.

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder, geçen haftalarda hayalinin Milan'da oynamak olduğunu İtalyan basınına açıklamıştı. Oyuncunun menajeri "Wesley şaka yaptı" dedi.

SANKİ İNTİKAM ALIYOR

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi uzatılmadığı için adeta sahadaki futboluyla intikamalan Chedjou, kısa sürede 5 net hataya neden olup, 4 puanın yitirilmesini sağladı. Süper Kupa'daki Beşiktaşmaçında topu kendi kalesine gönderen 31 yaşındaki oyuncu, ligde siyah-beyazlılar ile oynanan karşılaşmada da yenilen 2 golde ıska geçmişti. Kayseri önünde de kafa topunu kaçıran Chedjou,maçın 1-1 bitmesinde kilit rol oynamıştı.

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin