"Beşiktaş'la görüşüyoruz"

Beşiktaş, Leiva'nın transferini bitirmek için uğraşırken, bir yandan da alternatif isimler üzerinde çalışıyor. Siyah beyazlılar Marsilya ile Alaixys Romao için görüşmelere başladı.

BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Romao'nun Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, "Şu anda Beşiktaş'la görüşüyoruz. Beşiktaş, Marsilya ile de görüşüyor. Romao, Türkiye'ye ve Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. Romao bana Türkiye'de oynamak istediğini söyledi. Bursaspor da bu futbolcuyu istiyor. Romao Bursaspor'u düşünmüyor. Marsilya büyük bir kulüp ve alternatifli bir kadroya sahip. Romao'nun 1 yıl sözleşmesi kaldı. Bu yüzden satışına sıcak bakıyorlar" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki Togolu futbolcu Marsilya'da forma giyiyor. Ön liberoda forma giyen futbolcu 2 yıldır Marsilya'da oynuyor. Kariyerinde daha önce Lorient ve Grenoble formaları giymişti.

ALAİXYS ROMAO TRANSFERMARKT DEĞERİ
Marsilya ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncunun piyasa değeri 2 milyon Euro

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin