Ispanak: Prostat kanserine karşı koruma sağlıyor. Karnabahar: İçerisindeki antioksidanlar ve kükürt her türlü kanserin gelişimini önlüyor. Brokoli: Kanserle mücadele eden en iyi biyoaktif bileşikleri içerir. Özellikle meme kanserinden koruyor. Lahana: Mümkün olduğunca çiğ tüketilmesi öneriliyor. Bu sağlıklı sebze kanserle mücadele ediyor. Patates: Kalorisi yüksek olduğu için haftada en çok 2 kez tüketilmesi gerekiyor. Kanser hücreleri üzerinde baskılayıcı rol oynuyor. Yosun: Anti-kanserojen özellikleri ile dikkat çekiyor. Mantar: İçerisindeki bileşenler kanserle mücadelede önemli etki gösteriyor. Papaya: Şeker oranı yüksek olan papayadaki bazı maddeler de kanserle mücadele ediyor. Limon: Aç karnına her gün ılık limonlu bir bardak su içmek kansere karşı koruma sağlıyor. Biberiye: Karnozol, karnosik asit, ursolik asit ve rozmarinik asit içeren biberiye özü kanseri uzak tutuyor. Sarımsak: Birçok yararı olduğu bilinen sarımsak kanseri kovuyor. Fındık: Selenyum zengini fındıktan her gün en az 10 tane yemek gerekiyor. Zerdeçal: Kanser hücresi gelişimini önlüyor. Yeşil çay: İçerdiği güçlü bileşenlerle kanser riskini düşürüyor. Domates: Likopen zengini domates kanserle mücadelede başrol oynuyor. Portakal: En güçlü bileşenleri kabuğunda bulunuyor. Bu nedenle kabuğunu da tüketmek gerekiyor. Yaban mersini: Zengin içeriğiyle kanseri önlemede etkili oluyor...