CHP'nin kurultayında skandallar zinciri
CHP'nin sözde adalet talebiyle Çanakkale'de düzenlediği kurultaya pozitif muhalefetin gereği çözüm önerileri değil, skandallar ve gaflar damgasını vurdu.
Sözde adalet için yollara düşen CHP'lilerin son durağı Çanakkale'deki adalet kurultayı oldu. Tutuklu vekilleri Enis Berberoğlu için yollara düşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ve HDP ile kirli ittifak yaptı. Skandalların birbirini izlediği bu güzergahta son nokta sözde kurultay için Gelibolu oldu. Önce içki skandalı, ardından FETÖ'cü Adil Öksüz üzerinden hükümete atılan iftiralar, CHP'yi kendi başkanlarının bile adını yazamayan bir parti konumuna getirdi.
İşte o adım adım skandallar zinciri:
VARAN - 1
Şehitlerimize saygısızlık yaptılar
Adalet Kurultayı adı altında onbinlerce şehidin kanıyla sulanan Çanakkale'de toplanan CHP'liler ilk günden büyük bir rezalete imza attı. CHP'liler şehitlerin yattığı mekanda sabaha kadar içki içip göbek attı. Şehitlikte alkol alan kişilerin dışarıdan algı operasyonu için sızdığını iddia eden CHP yönetimi ilk gün 'tiyatro' açıklaması yaptı. Ancak yapılan araştırmada alkol alıp göbek atanların CHP üyesi oldukları belirlenince bu kez de '3 kişi kamptan uzaklaştırıldı' açıklaması ile yetindiler.
VARAN - 2
Şehitlikte içki içmek sosyal aktiviteymiş
CHP'nin sözde 'Adalet Kurultayı' düzenlediği şehitlik alanında partililer gece alkol alıp, göbek attı. Sosyal medyada kısa sürede hızla yayılan görüntülere vatandaşlardan tepki yağdı. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de CHP'li milletvekili Aykut Erdoğdu katıldığı yayında şehitlikte içki içmenin sosyal aktivite olduğunu savundu: İçki içmek günah değil. Siz kimin yaşam biçimine baskı yapıyorsunuz? İçki benim gözümde sosyal bir aktivitedir.
CHP'li Meclis üyesi Arslanca ahlaksız paylaşım!
Erguvan festivalinde şarkıcı Sertap Erener'le polemiğe giren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya ikinci şok! CHP'li Belediye Meclis üyesi Remziye Arslanca'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım infial yarattı.
AK PARTİ'DEN SUÇ DUYURUSU
AK Partililer için "Namusunu ve şerefini kaybedenler" diyen Arsanca için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. AKŞAM'a konuşan AK Parti'nin meclis üyesi Tuba Uzun, "Herkes namus ve şerefi için yaşar. Partiden atılması gerekiyor" dedi. Arslanca ise mesajı telefondan başka birisinin attığını savundu. CHP'nin disiplin soruşturması yapmasını bekliyor.
