A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
24 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Kasım Garipoğlu uyuşturucu partilerinin şifresini yalının havuzuna yazdı: Divine Circus Zamlı asgari ücret 2026 ne zaman yatacak? Ocak mı şubat mı? Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye olay gönderme! Dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu detayı Resmi Gazete’de yayımlandı! 2026 yılı kimlik kartı ehliyet ve pasaport fiyatları belli oldu Nefes darlığına karşı gizli güç! Uzmanlar işaret etti: Akciğerleriniz için o vitamin gerekli Etkisi tüm odayı sarıyor! Doğal kokunun gizli formülü: Kaloriferin yanına bırakın Rambo: İlk Kan ne zaman çekildi? Rambo: İlk Kan filminin konusu ve oyuncuları Mışıl mışıl uyutuyor! Hastayken gece boyu rahat etmenin sırrı uzayda saklı
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Erdoğan'dan sonuna kadar mücadele mesajı!

Erdoğan'dan sonuna kadar mücadele mesajı!

Giriş: 11.08.2015 00:00 Güncelleme: 11.08.2015 18:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e Devlet Şeref Madalyası tevcih töreninde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörün amacını, hedeflerini, oluşturmak istediği korku iklimini gayet iyi biliyoruz. Türkiye'yi çekmek istedikleri tuzağın farkındayız ve biz bu tuzağa asla düşmeyeceğiz. Suriye'deki ateşi, Irak'taki istikrarsızlığı ülkemize taşımak isteyenlere geçit vermedik, vermeyeceğiz. Teröre rağmen, terörün tahriklerine, terör destekçilerinin provokatif açıklamalarına rağmen terör karşısındaki dirayetli duruşumuzu koruduk, koruyoruz" dedi.

Görev süresi sona erecek olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Devlet Şeref Madalyası tevcih edildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e devletin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru birlik ve beraberliği için gösterdiği üstün başarılar sebebiyle devlet şeref madalyası takdim etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'e bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar sebebiyle tebrik ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çeşitli kademelerinde yürüttüğü görevini son 4 yıldır Genelkurmay Başkanı olarak sürdüren Orgeneral Necdet Özel'e gerek başbakanlığım gerekse cumhurbaşkanlığım döneminde yakın mesai içinde olduk. Bu süreçte ülkemiz bakımından hem içeride hem de dışarıda son derece kritik gelişmeleri hep birlikte yaşadık. Kendisiyle gerçekten uyumlu ve verimli çalışma imkanı bulduğumu özellikle belirtmek isterim. Sayın Özel'e Türk Silahlı Kuvvetlerimizin anayasa ve hukuk devleti içerisinde görevini yürütme hususunda gösterdiği hassasiyet sebebiyle ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

"Ülkemizin ve milletimizin gözbebeği bir kurum olan TSK'nın her türlü kısır tartışma ve haksız ithamdan uzak bir şekilde görevini yürütebilmesine önem veriyorum diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: "Son dönemde yaşadığımız hadiseler ülkemizin güçlü orduya olan ihtiyacını bir kez daha göstermiştir. Geçtiğimiz 12 yılda savunma sanayimizi geliştirmek için sarf ettiğimiz çabaların ve bu konudaki samimi hassasiyetimizin en büyük şahidi TSK'nın mensuplarıdır. TSK mensuplarının morallerini bozmaya yönelik girişimler karşında genelkurmay başkanımızın gösterdiği duyarlılığı da yakından biliyorum. Türkiye'ye ve milletimize yönelik saldırılar çok farklı kaynaklardan ve çok farklı biçimler altında gelebiliyor. Bunların bir kısmı en başından tespit edilebiliyorken bir kısmını ancak dana sonra fark edebilmek mümkün oluyordu. Paralel Devlet Yapılanması adını verdiğimiz örgüt bunun son örneğidir. Bu örgütle mücadele konusunda ortaya koyduğumuz kararlı tutumu gayet iyi milletimiz biliyor. Paralel devlet yapılanmasının TSK içinde yol açtığı sıkıntıların çözümü içinde genelkurmay başkanımızla işbirilği içinde olduk. İnşallah TSK'nın tüm unsurlarıyla tüm personeliyle görevini en iyi şekilde yerine getirebilmesi konusundaki çalışmalarımızı yeni genelkurmay başkanımız ve kuvvet komutanlarımızla da birlikte sürdüreceğiz.

Anayasaya göre Cumhurbaşkanlığı makamıyla birlikte taşıdığı diğer bir şerefli unvan olan başkomutanlık görevini layıkıyla yerine getirmenin de gayreti içerisinde olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem cumhurun hem TSK'nın başkanlığı gibi iki önemli görevini yürütme şerefini şahsıma bahşettiği için Rabbime hamd ediyorum. Türkiye olarak 20 Temmuz'da Suruç'ta meydana gelen bombalı saldırıdan beri yeni bir terör saldırısına maruz kaldık. Suruç'taki terör eyleminde 33 kişi hayatını kaybetti. Akabinde DAİŞ terör örgütünün sınır karakolumuza yönelik yaptığı saldırıda bir astsubayımız şehit oldu. Daha sonraki günlerde terör örgütleri polislerimizi, askerlerimizi, resmi kurumlarımızı ve sivilleri hedef alan saldırılar düzenledi. Ben buradan bir kez daha şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabır ve başsağlığı diliyorum diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin değişik illerinden her gün hain ve kalleş saldırı haberlerini almaya devam ettiklerini belirtti. Dün İstanbul'da bir emniyet müdürünün cenaze törenine katıldığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şırnak'ta polisimiz ve bir askerimiz şehit edildi. Biz 40 yıldır terörle mücadele eden, on binlerce vatandaşını terör saldırılarında kurban vermiş bir ülkeyiz. Terörün amacını, hedeflerini, oluşturmak istediği korku iklimini gayet iyi biliyoruz. Türkiye'yi çekmek istedikleri tuzağın farkındayız ve biz bu tuzağa asla düşmeyeceğiz. Suriye'deki ateşi, Irak'taki istikrarsızlığı ülkemize taşımak isteyenlere geçit vermedik, vermeyeceğiz. Teröre rağmen, terörün tahriklerine, terör destekçilerinin provokatif açıklamalarına rağmen terör karşısındaki dirayetli duruşumuzu koruduk, koruyoruz. Ülke sınırlarımız içinde ve dışında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda terör örgütünün çok ciddi kayıplar yaşadığını biliyoruz. Aynı şekilde güvenliğimiz için tehdit teşkil eden DAİŞ terör örgütünün unsurlarına karşı da etkili operasyonlar gerçekleştirdik. Bizim için terör örgütleri arasında hiçbir fark yoktur. Adı, amacı, sembolü, söylemi ne olursa olsun bizim için terör örgütü terör örgütüdür. Biz hepsiyle mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Reklam-İHH
TÜRK TELEKOM REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Zamlı asgari ücret 2026 ne zaman yatacak? Ocak mı şubat mı?
  • Nefes darlığına karşı gizli güç! Uzmanlar işaret etti: Akciğerleriniz için o vitamin gerekli
  • Etkisi tüm odayı sarıyor! Doğal kokunun gizli formülü: Kaloriferin yanına bırakın
  • Rambo: İlk Kan ne zaman çekildi? Rambo: İlk Kan filminin konusu ve oyuncuları
  • Mışıl mışıl uyutuyor! Hastayken gece boyu rahat etmenin sırrı uzayda saklı
  • Asgari ücretle ödemeler değişti: Yüzde 27 zamla kim ne alacak? GSS, işsizlik, kıdem…
  • Mehmed: Fetihler Sultanı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TRT 1 Yayın Akışı
  • Tıpta devrim yaratan gelişme! O hastalığı başlamadan durduruyor
  • Diyet bozan brownieleri unutun! Unsuz ve şekersiz fit tarif: Tabak tabak gidiyor
  • Mekikten daha etkili! Tek egzersizle karın, kalça ve dengeyi güçlendirin
  • Dünya listesinde Karahantepe rüzgarı! 2025’in en iyi 10 keşfi arasına girdi
  • Kredi notu sorgulama nasıl yapılır? İşte ücretsiz öğrenme detayları
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS